IRC-Galleria

[anksu]

[anksu]

Who needs school when we have google?

poimin vähä horroskoopista : DDKeskiviikko 16.09.2009 20:31

"Skorpioni on merkkinä hyvin mustavalkoinen ja on kykenevä parhaimmillaan mitä suurimpaan kypsyyteen, valoisuuteen ja viisauteen, mutta pahimmillaan hän on hellittämättömän kostonhimoinen ja vihan riivaama ihminen".

"Kuolemasta ja kivusta puhuminen ei häntä pelota ja saattaa tuntea suoranaista viehtymystä kauhuun. Hänellä on myös taipumusta mystiikkaan, ja vaikka hän ei ns. yliluonnollisista kokemuksistaan puhuisikaan, niin luultavasti hänellä on niitä ollut yllin kyllin".

"Ammatillisesti Skorpioni sopii hyvin muiden merkkien kaihtamiin töihin, joissa näkee elämän raadollisuutta, kuten kuolemaa, väkivaltaa, seksuaalirikoksia, suurkatastrofeja, mielenterveysongelmia ja talousrikoksia. Monet Skorpionit ovat kiinnostuneita lääketieteestä".

"Sinulla on kyky oivaltaa paljon muita kirkkaammin, miten missäkin tilanteessa tulee toimia ja lisäksi osaat tehdä tarvittavat konkreettiset muutokset kokonaisuutta palvelevalla tavalla. Tuskin kenelläkään läheiselläsi on vastaavaa näkemystä ja siksi sinun on uskallettava toimia oman tietämyksesi ja oman arviointikykysi puitteissa. Vastuun jakaminen ei ole nyt viisasta".

: DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.