IRC-Galleria

[cunnilingus]

[cunnilingus]

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
http://testeri.ranteetauki.org/testit.php


Alkoholitesti

Olet 60% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait 60% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera.
Testin kerkimääräinen tulos on 53%. Olet siis noin 7 prosenttiyksikköä enemmän todennäköisyydellä tuleva alkoholisti, kuin muut testin tehneet.

Cityihminen testi

Olet 35% cityihminen.

Olet 35% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...
Testin kerkimääräinen tulos on 51%. Olet siis noin 16 prosenttiyksikköä vähemmän cityihminen, kuin muut testin tehneet.

Fruidu testi

Olet 17% fruittari. Muutama fruittaripiste tuli. Sinussa on ainakin joitakin fruittarin piirteitä ja voisi olla ainesta fruittariksikin. Lähdetäänkö katselemaan huulirasvoja?Testin kerkimääräinen tulos on 34%. Olet siis noin 17 prosenttiyksikköä vähemmän fruittari, kuin muut testin tehneet.

Ihmemies macgyver-testi

Olet 44% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.Testin kerkimääräinen tulos on 42%. Olet siis noin 2 prosenttiyksikköä enemmän MacGyver, kuin muut testin tehneet.

Joulupukki-testi

Sait 45% pisteistä. Hyvältä vaikuttaa... Pienellä harjoittelulla saavutat täydellisen joulupukin hahmon ja pääset ilostuttamaan maailman lapsia.Testin kerkimääräinen tulos on 46%. Olet siis noin 1 prosenttiyksikköä vähemmän joulupukki, kuin muut testin tehneet.

Lissu-testi

Olet 32% pissaliisa. Selviä merkkejä alkaa ilmenemään. Jos et ala ryhdistäytymään, saatat sortua lissulinjalle.Testin kerkimääräinen tulos on 36%. Olet siis noin 4 prosenttiyksikköä vähemmän pissaliisa, kuin muut testin tehneet.

Mikä eläin-testi

Sait 42% pisteistä. Kaikki merkit viittaavat siihen että eläinmaailmassa olisit jääpingviini. Pittsburghista voisi löytyä töitä maskottina. Muista varoa vihaisia lätkäfaneja.Testin kerkimääräinen tulos on 46%. Olet siis noin 4 prosenttiyksikköä vähemmän eläin, kuin muut testin tehneet.

Nörtti-testi

Olet 50% pelimies. Taitaa pelimiehisyys olla veressä? Ensi perjantaina taas radalle.Testin kerkimääräinen tulos on 31%. Olet siis noin 19 prosenttiyksikköä enemmän nörtti, kuin muut testin tehneet.

optimistisuus-testi

Pian sinäkin saavutat huiman puolioptimistin rajapyykin. Toivottavasti asenteesi muuttuu optimistisemmaksi hetki hetkeltä.Testin kerkimääräinen tulos on 48%. Olet siis noin 4 prosenttiyksikköä vähemmän optimisti, kuin muut testin tehneet.

Pelimies-testi

Ei tarvitse häpeillä pippaloissa nimittäin pelimies on erimies ja sinä olet 55 prosenttiesti pelimies.Testin kerkimääräinen tulos on 44%. Olet siis noin 11 prosenttiyksikköä enemmän pelimies, kuin muut testin tehneet.

Rokkari-testi

Olet 60% rokkari. Asenne ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan. Hieman viilailua ja sinusta saa vedenpitävän rokkarin. Rock & Roll!Testin kerkimääräinen tulos on 57%. Olet siis noin 3 prosenttiyksikköä enemmän rokkari, kuin muut testin tehneet.

Tietokonenörtti-testi

Olet 32% tietokonenörtti. Hieman tietokonenörttivaikutteita. Kannattaa varoa nörttejä ja heidän juttujaan tai elämäsi voi kadota hetkessä.Testin kerkimääräinen tulos on 26%. Olet siis noin 6 prosenttiyksikköä enemmän tietokonenörtti, kuin muut testin tehneet.

vihreys-testi

Olet 16% vihreä. Luonnonsuojelu jääköön hipeille, eiköhän lähdetä teurastamaan lehmiä ja nauttimaan kunnon naudanfileestä?Testin kerkimääräinen tulos on 29%. Olet siis noin 13 prosenttiyksikköä vähemmän vihreä, kuin muut testin tehneet.

Yhdyssanatesti

Aijai, klikkasin väärää vastausta. Huspsista, taas klikkasin väärää vastausta. Ja taas! Mites se hiiri noin lipsahti... 56% oikein.Testin kerkimääräinen tulos on 85%. Olet siis noin 29 prosenttiyksikköä vähemmän , kuin muut testin tehneet.

ylläpito-testi

Sait 93% pisteistä. Erittäin vakuuttavaa, voisit sopia tiimiin melko hyvin. Ehkä pientä hiomista vielä... Testin kerkimääräinen tulos on 26%. Olet siis noin 67 prosenttiyksikköä enemmän ylläpitoon soveltuva, kuin muut testin tehneet.

Että semmoista tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.