IRC-Galleria

[cunnilingus]

[cunnilingus]

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

karut esimerkitTorstai 01.03.2007 23:46

Esimerkkejä perinteisistä, tai vähemmän perinteisistä, pokauslauseista.

"Minkä merkkinen pesukone sulla on?"

"Sun miehes vaimo on ravintolan ylivoimaisesti viehättävin nainen."

"Saanko nimmarin? Mä vaan tiedän, että susta tulee jotain suurta."

"Sulla on sensuellit sääret."

"Eeva on siis niin nätti, sellanen alkukantainen nimi."

"Sun ripset liikkuu niin kuin hidastetussa elokuvassa."

"Onko sun ripset aidot?"

"Ihanko tässä oluella ollaan?"

"Mikäs on beiben nimi?"


Nämä pokauslainithan ja niiden tavoite voidaan jakaa periaatteessa kahteen osaan:

1. seksiä
2. seksiä ja suhde (mutta ei naimisiin eikä lapsia)

Jos ottaa huomioon pakauslainien laadun, niin painotus ja tavoite on ehdottomasti kohdassa 1.

Humalan tason ja promillien edetessä myös pokauslainit muokkautuvat:

0,0: Hyvin harvoin mitään pokaukseen viittaavaa. Rohkeimmilla viipyvä katse. Tähtää todennäköisimmin kohtaan 1. Jos päästäisiin keskusteluun asti, niin keppihevosena käytettäisiin kohtaa 2.

0,5: Ei edelleenkään varsinaista pokausta. Katse viipyy edelleen ja nyt jollain saattaa näkyä siinä jo veikeäksi tulkittava pilke. Mies luulee iskevänsä, mutta herättää lähinnä ihmetystä. Kohdan 1. tavoittelu lukee jo otsassa. Sanavalinnat: korkeintaan "moi", "mites menee".

1,0: Verbaaliset lahjat otetaan käyttöön: "Saanks mä tarjota sulle juoman?" Urbaani legenda, mutta totta. 90 % miehistä avaa keskustelun tällä. Ja oikeasti, ketä työssä käyvää naista kiinnostaa siideri. Tarjoa mielummin suoraan kohtaa 1.

1,5: Itseluottamuksen määrä on tuplaantunut. "Mä oon muuten nähnyt sut jossain missikisoissa." Tai jos kyseessä on tuttu, niin "Sä oot muuten tosi ihana ja mä varmaan rakastan sua." Tässä vaiheessa olisi kannattanut tarjota siideri. Jos keskustelu jostain ihmeen syystä jatkuu, niin lopussa lähestytään jo kohtaa 1.: "Pitäiskö meidän lähteä jatkamaan näitä keskusteluja nyt vaikka mun luo?" ja lopullinen kohdan 1. varmistus (keppihevosena jälleen kohta 2.): "Musta tuntuu, että meillä on tosi paljon yhteistä." "Sua mä olen etsinyt koko elämäni." "Missä tää nainen on piileksinyt?! (voimakkaasti huutaen)" sekä "Sä oot ihan mieletön. (pyörittelee samalla silmiä ja huutaa)"

2,0: Pitkää katsetta ja suoraa puhetta: "Lähetään meille." "Mennään panee." "Otetaanks VIELÄ yhet." "Hei mentäiskö kotiin samalla taksilla." "Tuu mun luo, niin teen sulle aamulla maailman parhaan aamiaisen." On myös valmis lupaamaan kohdan 2., jotta pääsee kohtaan 1.: "Mä haluun sun kanssa naimisiin." "Perustetaan suhe."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.