IRC-Galleria

Ikuisuus 2Keskiviikko 11.04.2012 22:36

Luin edellisen merkintäni jossa kerroin että oli kulunut ikuisuus edellisestä kirjoituksesta. Mikäs se tämä sitten on? Kaksi vuotta on tainnut kulua edellisestä kirjoituksesta...jeep.
Mitäs sitä kirjoittais.
Kahdessa vuodessa on tapahtunut asioita, olen innostunut joistain jutuista ja toisaalta taas, mitään ei loppujen lopuksi ole tapahtunut.
Viimeisen kirjoituksen "viimeinen kevät Inarissa" ei ollutkaan viimeinen. Vietin siellä vielä extra vuoden lukien ahkerasti paikallista kieltä eli pohjoissaamea. Opin samalla erilaisia käsitöitä vaikka ne oli vähemmistönä kun vertaa artesaani aikaisia opintoja. Viimeisenä keväänä kimellä (korulinjalla) kävin viimeisen työharjoitteluni Tampereella. Viisi ruhtinaallista viikkoa kaukana tutuista ihmisistä, täysin uudessa paikassa. Voin sanoa että ei Tamperetta turhaan sanota viihtyisäksi paikaksi asua. Minä kylläkin majoituin koko 5vk Nokialla kaverin luona. Junalla opin liikkumaan, vaikka aluksi se tuntui hieman karmivalta.

Noh, takaisin tähän päivään. Asun takaisin Roissa, kihlattuni kanssa. Päivät kuluu (ainakin toukokuun puoleenväliin asti) verhoomolla työharjoittelussa ja illat kämpillä tankaten korealaista poppia (tätä kirjoittaessa musiikkisoitin laittoi soimaan Super Junior - Bonamana. Ihana biisi) ja silloin kun jaksan (katsoa tai etsiä katsottavaa) niin katson korealaista, taiwanilaista tai japanilaista draamaa. Ne on siis niin koukuttavia, että huh huh. Päivän ei voi sanoa alkaneen ellen kuule Bigbang - Fantastic baby - biisiä. *huokaisee*

Kirjoitettavaa riittäis vaikka kenelle jakaa. Jos muistini sen sallii niin kirjoitan uudestaan vielä tämän vuoden aikana. Huom. JOS muistan.

Terv. Minä :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.