IRC-Galleria

Tahaton paasto :/Maanantai 30.03.2009 12:51

Perjaintaina aamuyöstä iski maailman kauhein mahatauti :( koko päivänä ei pysyny sisällä edes nesteet, ruokaa en voinu ees ajatella! Vieläkään en oo voinu syyä silleen ihan "normaalisti". Vähän vaan oon järsiny jotain leivän kannikkaa ja mustikkakeittoa hörppiny. Kauheeta miten voimattomaks tollanen tauti vetää! Vaikka oksensin viimeks perjantai päivänä niin vieläkin heikottaa. Onneks maitoo on kuitenkin riittäny, eikä Annukaan oo sairastunu (ainakaan vielä, sormet ristissä, henkeä pidätän vieläkin ja toivon että se todella säästyy siltä kamaluudelta!)

Tälle aamulle olin suunnitellu kaiken laista hommaa, se kun on kumma miten kämppä muuttuu miesten käsittelyssä sikolätiks kun vaimo on pari päivää vuoteen omana xD mut Akille tuliki yllättäviä menoja joten se siitä suursiivouksesta! Vähän oon yrittäny paikkoja siistii, mut tuo neiti vaatii niin paljon seuranpitoo, että ainakin imuroinnin voin unohtaa samantien. Päällimmäisenä mielessä liikkuu kuitenkin ruoka ja uni tällä hetkellä, saa nähdä millon saan niistä nauttia..

Noooooh, yritetäänpä nähdä asioiden valoisa puoli: Tahaton paasto ja ajan puute (eli en kerkee syömäänkään) edesauttaa varmaan miun painonpudotusprojektia ihan mukavasti :):) sopivassa univajeessa harhailen ympäri kämppää noukkimassa marsunpapanoita ja lakasemassa heinää lattialta niin johan siinä tulee reeniä kerrakseen! Ja kun tyssi roikkuu vielä tuossa käsipuolessa niin sehän on mukava nelikilonen lisäpaino. ouh jeah, olen taas jonkun kilon lähempänä katseita kestävää ruhoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.