IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Day....?Lauantai 02.08.2008 18:22

Olenpas vahan sekaisin paivista.. Eilen olin aivan varma etta on tiistai, mutta olikin perjantai, mista paattelemmekin etta tanaan on lauantai, eikos?

Minulta meni siis vasta toisella viikolla ajantaju. :D Viime merkinnasta onkin ehtinyt tapahtua ties mita.. Meilla oli pienoista kanaa (aat pilkuilla taasen..) eraan opettajan kanssa, ei oikein tahdo ymmartaa eika kuulla meita ja sitten jostain syysta syttyi kolmas maailmansota, se kylla tuntuu jo loppuneen tai sitten se kytee viela ja syttyy uudestaan.

Perinteinen sipsipussi+suklaa-kouluateria alkaa hiljalleen puuduttaa, joten olen muutamana paivana kaynyt ostamassa Marks&Spencerilta salaatteja, hedelmia, marjoja... ei oikein iske tuo perusbrittilainen ruokavalio. Paitsi etta eilen kyllakin Sam teki todella hyvaa Pasta Bolognesea soijarouhepohjalla, olin positiivisesti yllattynyt ja hyvin iloinen, silla olen meidan isantaperheessa ainoa kasvissyoja ja Sam joutuu nakemaan vaivan tehda minulle kaikki ruoat erikseen.

Kaytiin toissapaivana Lewes-nimisessa kylassa, saimme itse valita mita siella teimme, mina ja muutamat muut kavimme katsastamassa eraan - olisiko ollut- 1700-luvun kirjakaupan ja lisaksi valitsimme museoista Henrik kahdeksannen neljannen vaimon talon, se oli todella hieno! Nainen joka myi meille liput oli todella mukava, han paasti meidat kaikki (yl 15-vuotiaat!) lastenlipuilla ja liiderimme opiskelijalipulla sisaan. Tykkaavat kaiketi suomalaisista taallapain. Sovitimme joitain silloisenkaltaisia pukuja ja rapsimme kuvia, lisailen tanne niita sitte joskus kun paasen Suomeen.

Eilen menin oppituntien jalkeen Katjan ryhman kanssa minigolfaamaan (Katjan ryhma = 2 katjalaista = 3 meita muita....). Oli ihan kivaa :) En kylla kauhean hyva minigolfissa ole. Pyysimme bussikuskia matkalla kentalle ilmoittamaan kun olemme oikealla pysakilla: lopputuloksena se, etta olimme monen mailin paassa vaaralla kentalla. No, ei se mitaan, kavelimme rantaa pitkin Brighton Pierin laheiselle kentalle, sinne olisimme oikeasti paasseet Churchill Squarelta kavellenkin (ohoo, osaan jo kirjoittaa tuon oikein, yleensa olen kirjoittanut kaiken isolla erikseen ylimaaraisella h:lla..)

Tanaan oli sitten tuo kuuluisa Gay Pride-paraati! Oli ihan jarjettoman loistava! Napsin ehka kuusi kuvaa (ei ole muistikorttia mukana). Todellakin nakemisen arvoinen, Helsingissa ei koskaan ole niin isoa paraatia.. Edes vesisade ei hidastanut vauhtia, muistinpa kerrankin sateenvarjon! Vastapainona unohdin pitkahihaisen kotiin... :D Ja lisaksi olin Squarella noin puolitoista tuntia aikaisemmin, hengasin puoli tuntia sateessa ja siirryin sitten kirjakaupan Starbucks Coffee:seen juomaan Caramel Hot Chocolaten ja lukemaan ostamaani kirjaa: Ps. I Love You. Ihana yhdistelma! Nyt olenkin sitten onnistunut kadottamaan kaikki suomalaiset, tai no, Pauliina on puolalaisessa ravintolassa, Henriikka katosi jonnekin ja Katja on Cambridgessa. Itse (yllatysyllatys) nettikahvilassa.

En tule takaisin Suomeen ollenkaan, jaan tanne Englantiin, opettelen kivan brittiaksentin ja hankin toita. Nain paatin. ((Kylla Outi, nain paatin :DDD))

Toiveajattelua. :D Kai se on lukio kaytava loppuun, vai mita sanoo Anu?

Ah, muuten, eilen yritin urheilla, siis ihan oikeasti yritin, mutta Shorehamissa on melko vaikeata lenkkeilla, kun yritin lenkkeilla rannalle, ajauduin aina jonkin tien loppuun ja kun vihdoin olin lahella, oli esteena piikkilanka-aitaa suojaamassa jotainn rakennuksia. Loistavaa. Yritin paassta heittelemaankin, tappelin pallopumpun kanssa puoli tuntia ennen kuin pahkinaaivoillani tajusin miten homma toimii, ja loppujen lopuksi en paassyt heittelemaan ollenkaan. Kiersin taasen sen puoli tuntia eraan koulun nurmikenttaa ennen kuin loysin sisaankaynnin (huoh, taas niita korkeita aitoja..) ja sitten sain huomata, etta tuon aidan sisalla oli viela toinen aita jonka yli piti kiiveta jos tahtoi sisaan. Paikalliset tekivat sen ihan ongelmitta, mutta paatin itse kuitenkin jattaa seuraavaan kertaan.. En halua olla ulkona yksin heittelemassa koripalloa pimealla (tytto+koripallo= erikoinen yhdistelma Englannissa). Kylla mina viela taman ongelman ratkaisen, etsin vaikka toisen kentan.

Olen ruskettunut! En ole kertaakaan ottanut aurinkoa, mutta tuo jatkuva ulkonaolo... Varsinkin olkapaani ovat saaneet varia.

Asken olin ostelemassa tuliaisia, kotiin siis vaan ajattelin vieda silla en viitsi kaikkia rahojani kayttaa tuliaisiin kavereilleni :D Siina menisikin kaikki rahat ja tulevat elakkeetkin.. Tiedan jo mita ostan Mikolle, Miisalle ja kotiin yleensakin, eli siella suunnassa ei tarvitse panikoida :D

Lots of shopping..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.