IRC-Galleria

[karpalo]

[karpalo]

~~ Ö.Ö

meeting Thirty Seconds To Mars.--♥Sunnuntai 14.03.2010 21:23

oli ihan mahtavaa siel keikalla!! X*) ois ollu kivaa jos ne ois soittanu viel vähä kauemmin siel jäähallissa, mut ihan kivan aikaa ne soitti (pari tuntii). (:: ois tehny mieli jäädä sinne iäksi. oli aivan mahtava reissu ja saatiin vielä nimmaritkin!--

ja näin matkamme meni keskiviikosta lauantaihin..:
~keskiviikkona mä menin jossulle yöks. (:
~torstaina lähettiin junalla hesaan joskus yhdeltätoista ja perillä oltiin neljän/viiden aikoihin. matka tuntu kyllä tosi pitkältä, kun ei malttanu odottaa perille pääsyä.. sit mentiin suoraan kamppiin ostoksille ja mun lempparikauppaan siellä, cypershoppiin. (:::
~perjantaina me herättiin aikas aikasin, että ehdittäis Stockmanniin jonottomaan hyvissä ajoin ja siks et ehdittäs ostaa Anttilasta bändin levyt, koska nimmareita sai vaan levyihin. sinne Stockmanniin ne 30 STM:n tyypit tuli viideltä kirjottelemaan nimmareita! (:: mutta kävikin niin hassusti, että menimme väärään bussiin ja päädyimme jonnekkin keskelle kerrostaloja. onneksi auttavien ihmisten ja karttojen avulla päädyimme vihdoin kamppiin. (; ja sitten Stockmannissa me istuttuimme betonilattialla lueskelemassa lehtiä yms. aikaa kuluttaen 6 tuntia.
sitten kun viimeiset hetket olivat lähellä, kaikki odottivat jännittyneinä millon, mistä ja ketkä kaikki bändit jäsenet tulisivat. ennen kuin huomasinkaan väki alkoi huutaa, kiljua ja taputtaa hulvattomasti Jaredin ja Shannonin astuessa sisään. ja yleisöä oli kyllä todella paljon. Jared riisui takkinsa, hän ja Shannon istuuntuivat ja nimikirjoituksien kirjoittelu alkoi.
en ollut uskoa tilannetta ja tuijotin vain kuinka ihanat silmät Jaredilla on. X*)) jono menikin ihmeen nopeaa ja tuli vuoroni. laitoin levynkannen pöydälle ja Shannon kirjoitti siihen nimmarinsa. sitten hän kehui hiuksiani. :'D niin kuin "you have a nice haircut" tai jtn. samaa sano jaredkin. vastasin jaredille "thanks. i love your hat." (;;; jared kyllä katsoi kaikkia silmiin ja tuntui että hän otti joka ikisen huomioon siinä huoneessa. ja ne silmät.. ne ovat niin ihanat. ♥ muuta ei voi sanoa. kun saimme nimmarit, yritimme päästä ihmispaljoudesta ulos. mulla oikeesti meinas tulla kyyneleet pintaan, kun mä todella tajusin että tapasin just Jaredin ja Shannonin.
sen jälkeen menimme syömään, sillä luonnollisesti 6 tunnin jälkeen oli aika nälkä. sitten pitikin yrittää päästä jäähalliin... siinäpä vasta pulma. kartattomina vailla suuntaa soitimme jossun äiskälle, joka katsoi tietokoneelta oikean ratikan. ja perillehhän me päästiin hetken haparoinnin jälkeen. siinä kun oltiin jäähallin lähellä ja mietittiin mikä rakennus se on kaikkien niiden keskeltä, mä vaan sanoin, et seurataan tota teinijoukkoa tossa ja sieltähän se löytykin. X')
jäähallissa tunnelma oli mahtava! lämppäritkin oli kans hyviä. (; itse pääkonsertin aloitus oli mahtava ja tunnelma oli katossa. he soittivat monta kappaletta pari tuntia, kuten Attack, From Yesterday, A Beautiful Lie, Night Of The Hunter, The Kings And The Queens.. olin niin taivaassa sillon.

lisää jossun blogissa:
Electrowave
Electrowave

oon niin onnellinen, että me päästiin tonne keikalle ja että saatiin tilaisuus nähdä Jared ja Shannon ihan kasvotusten. (: on ikävä takas--♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.