IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

02.37Lauantai 24.11.2007 22:32

Yhyy. Mie oon kattomas ihan kamalaa leffaa. :( sen nimi on (muistaakseni) 02.37

Joo ja se on kamala! xP
Miun tekis miel ruikuttaa siit mut tietenki joku joka tahtoo nähdä sen leffan, lukee tänä ja sit syyttäis miuta spoilaajaks. :( yhyy. mie en voi jakaa miun tuskaa kenenkää kaa xD

Sen perusidea on se et joku tekee itsarin koulunvessassa klo 02.37 (PM käsittääkseni)
Sit siin palataan samasen päivän aamuun ja aletaan seuraamaan 6 nuoren päivää ja niitten "salaisuudet/ongelmat" alkaa paljastuu siin ajan mukaa. Siis elokuvana mainio, mut se vaan kertoo niin karusti kaikki jutut et vihloo. :/ mie tajusin 5 tyypin "ongelmat" heti pari sekuntii sen jälkee ku niit tyyppei esiteltii ja se viimenen kerto heti aluks: "minulla on kaksi virtsaputkea ja toinen niistä elää omaa elämäänsä..." <--- voitte arvata mitä tarkottaa. :P MUTTA vaikka ne arvas ni silti mie en osaa yhtään sanoo et kuka tappaa ittensä. :O enkä mie oo viel päättäny et haluunko mie kattoo sitä loppuu.

Ainaki ne homoseksuaalisuutta koskevat osat tuntuu aika pahoilt kattoo :/ (ei nyt mikää suuri spoileri ku se kerrotaa melkei heti. "mie oon homo jee!") ehkä mie katon sen loppuu huomen. emt.

Mie varmaan joudun koht jäähylle näitten päiväkirjakuvien takii. löl. xD FAGGOT taas<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.