IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 23:45

On and on,
Although you're gone,
Candles burn without a flame on,
Our final call to you...
I know you are listening.

How could you leave us that way?
Where did you go?

10 years today- Bullet For My Valentine


Mita vaivaa yks pikku juttu. Se ei oikeestaan oo mitään suurta, mut se vaivaa miuta.
Tapa jolla äiti puhuu Jonin tyttöystävälle.
Siis siinä ei pitäis olla mitään ongelmaa, eikä siin ookkaan. Mie vaan ite teen siitä itelleni ongelman. Vähän mie selitän vaikeesti... Se johtuu siitä et mie en oikeestaa anna itteni ajatella asiaa, koska mie vaan tulisin siit masikseen. xD Toivottavasti äiti vaan tulee puhumaan samalla tavalla sit joskus VUOSIEN päästä. :/

Mie oon nyt tän viikonlopun aikana tehny kurssin uskonnon historiasta. Se on vaan vakuuttanu miuta siitä et kristinusko on yks parhaista vitseistä mitä mie oon kuullu. (Siitä erityisen hauskan tekee se et ihmiset on uskonu siihen jo monii satoi vuosii.)

Tänään mie tein esseen pietismistä. Mie päädyin nauramaan yli puoltuntii veet silmis(siis ihan kirjaimellisesti!) Enkä mie voinu olla kirjottamatta pikkasen sarkastisesti sitä esseetä. xP

"... Pietistien mukaan kortinpeluu, tanssiminen ja meikkaminen ovat syntiä. Näiden katsotaan vievän huomion pois sisäisestä ihmisestä, ja vievän aikaa pois tärkeämmiltä asioilta kuten rukoilulta ja Raamatun lukemiselta, kuin myös vievän ajatukset pois Jumalasta... ...Pietistit eivät myöskään voi tulla peliriippuvaisiksi, ainakaan kortinpeluusta. Pietistit saavat myös taloudellista hyötyä siitä, että eivät tuhlaa rahojaan meikkeihin ja tanssipaikkojen sisäänpääsy- ja narikkamaksuihin. Näillä rahoilla he voivat ostaa vaikka Raamattuja ja virsikirjoja. ..." -by me.

Uskonno opettaja varmasti on taas ylpee miusta. xP Mut mie en voinu vastustaa kiusausta! ainakaan mie en kirjottanu siihen sitä mitä mie meinasin, eli: "Pietistiksi päätyy todennäköisesti reumatismia sairastava, ruma ja köyhä nymfomaani." (Anteeks kaikki pietistit, mut näi mie aattelen! USKONVAPAUS!)

Mie laitan tähän suoran lainauksen kirjasta.
"Radikaalipietistiset konventikkelit saattoivat riistäytyä mystisiksi orgioiksi, joissa jäsenet jopa makasivat keskenään etsiessään hengellistä yhteyttä."

Suhtaudu sit tosissas johonki tällaseen! Korttii ei saa pelata, ei saa tanssii tai meikata mut sit saa naida ryhmäs, kuhan se vaan tehdää Jumalan nimeen! xDDDD

Mie sanoin äitille et mie perustan oman uskonnollisen ryhmän ja myö aletaan tekee kaikkee ihan vaan siks et "Jumala on käskenyt meitä tekemään niin". Äiti sano et miun usko Jumalaan on liian vähänen et mie voisin tehdä sellasta. (Oli kattonu muutaman tunnin ku mie tirskuin vähän välii.)

Mut tän uskonnnon kurssin tekeminen on ollu varmaan hauskin ikinä!

Kristinuskon alussa oli ties kuinka monta "messiasta". Siis mistä ne tietää et Jeesus oli se oikee?
"It's all about appearance." Niin. Ne joilla on karismaa pärjää. Ulkonäkö on ehdottomasti plussaa. Mie oon 100 % varma että Jeesus oli hyvin karismaattinen henkilö, jolla oli mahtava kyky analysoida ihmisiä. Muuten se ei ois selvinny näin pitkälle ja polkenu niitä muita jalkoihinsa.

Jeesus varmaan aiheutti aikanaan Elviksen kaltaista joukkohysteriaa. :)

Nooh, mutta miulla ei oo tarkoitus pilkata uskovaisia. Ja toivottavasti mie en pilkannukkaan. Tai ainankaan mie en tarkottanu tehdä sitä. Mie vaan ajattelen kriittisesti aika monesta asiasta ja mie tartteen omalle uskolleni vahvempaa tukea kuin perinteet ja kirjan.

Seppo on ilkee. :( se leipo ihanan näköisen suklaakakun. Ja laitto siihe liivatetta. :( ihan ku mie kävisin syömää sian nahkaa. no thnks.

Iiik. miulla on pääsykokeet Haaga-Heliaan 1.11!!! iik! vähän jännittää :)

Tänään mie kävin Siwassa (kuten joka sunnuntai.) ja siellä mie näin jotain JÄRKYTTÄVÄÄ! siis siel oli yks tyttö, joka oli vyötäröltään varmaan puolet miun vyötäröstä, mut sit mie erhdyin kattoo sen pehvaa... se oli... VALTAVA! Siis mie en ole ikinä nähnyt niin muhkeaa pehvaa! Siis ihan kun ois työntäny housujen sisään tyynyjä (jotka löllys joka askeleel.) Ja se tyttö oli miuta ehkä vuoden vanhempi! Huhuhuhuuuuu. Mie menin kotii ja heti varmistin et miulla ei oo samanlaista, puoleen reiteen ulottuvaa pehvaa. o.O siis huh. Joo lihavia ei saa haukkua, varsinki ku ite oon läski possu, mut se takapuol oli VALTAVA! huh.

Mie oon taas kirjottanu kamalii. xD Mut ei se haittaa. miuta ainankaa. Mie oon pinnallinen paska. Eikä sekään haittaa miuta. Jos jotain nyt loukkaa hirveesti miun uskonto-jutut tai pehva-jutut tai mikään tahansa niin aina saa laittaa hate-mailii/kommenttii tai viedä saunan taakse. Mikä vaan tuntuu kivalta. Mie kuuntelen mielelläni jos mieltä painaa. Kunhan sen vaan tekee intelligenssillä.

Love doaties<3

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 14:01

Kirkkohistoria on yllättävän mielenkiintoista.

Varsinki ku tost kirjasta saa kuvan et noi kirjottajat ei itekkää usko vittuukaa koko hommaa. XD

Laadukkaat 3 tuntii yöunta taas takana. Mite tälleen muka vois pystyy opiskelee?
Mie oon kuunnellu koko aamun Mozartin Requiemii :) loistava teos. Vaikka mie en kuoromusiikista niin yleensä välitäkkään. Sinäänsä Mozartin ohella mie oon laulanu Silversteinin ja Bullet for my valentinen kappaleita xD pikkasen genrestä toiseen.

Mie tein myös suuren päätöksen. xP
Sit ku miul on nää esseiden kirjottamiset ohi, NIIN mie revin jostain Arch Enemyn taking back my soul-kappaleen nuotit ja teen niistä uuden sovituksen :) se on nimittäin ihan mielettömän kaunis kappale, jos pystyy sulkemaan sen ihmekarjumisen pois<3

Sen mie teen. Ja sit mie alan harjottelee pianon soittoo ihan tosissaan, kokska se on nyt vähän jäänyt...

Miusta tuntuu et mie kirjotan tähän ihan vammasesti. siis oudoilla lauserakenteilla ym. silleen vammasesti ja lapsellisesti.

Eilen illalla kun miulla oli tylsää, mie mietin itseäni. xD ja tulin tulokseen, että miussa on aika monenlaista puolta :)

*kiltti suvi, joka on kiltti. xP
*Älävittutuulähelletaikuolet suvi, jolla on selvästikin jonkin sortin antisosiaalisuuskompleksi.
*vihaanpyyhkimiä suvi, jolla on neuroosi auton pyyhkimien pyyhkimisestä oikealla nopeudella sateeseen nähden. (Eilen mie jouduin istumaan puolet matkasta lappeenrantaan silmät kiinni ja kädet korvilla, koska äiti pyyhki auton ikkunoita ihan liian paljon ja se sai miut melkein oksentamaan. <--- ihan oikeesti!)
*olenkuusivuotiaskakara suvi, joka on hyvin lapsen tasolla.
*ylimielinen suvi, joka pitää itseään parempana kuin muita.
*kyyninen suvi, joka suhtautuu kyynisesti kaikkeen.
*kylmä suvi, jota ei hätkäytä toisten tunteet, muut ylipäätänsäkään tai mikään. On myös äärimmäisen julma ja tykkää satuttaa toisten ihmisten tunteita.
*humoristinen suvi, joka keksii jatkuvasti pilaa toisista, itsestään, kaikesta. Maapallosta.
*miestenvihaaja suvi, joka vihaa miehiä yli kaiken.
*sivistynyt suvi, joka nauttii klassisesta musiikista, taiteesta, tiedosta ja inteligenssistä.
*partyparty suvi, joka tekee kaikkee hölmöö.

joo. ja miun lipido suvi on lähteny lomalle. xD ei lämpee millekkään :P

omaps kivaa puhua itsestään x)

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 20:59

Moips kaikki!
En oo ollu täällä pariinpäivään xD syystä että.... mie oon kirjoittanut esseitä. Koulu painaa päälle silleen et ei oo aikaa muulle.

Monta päivää oon miettiny kaikkee mitä tähän pitäis kirjottaa, mut nyt pää on ihan tyhjä.
Se on muutenkin.
Kylmä sota poisti kaiken.

Tänään mie tulin tulokseen, että pääsen mie lukion nyt läpi tai en, mie lähen Joutsenosta. Mie lähen niin kauas, enkä varmasti tuu enää takas tänne asumaan. Kaikista paras olis jos mie pääsisin pois koko Suomesta.

Joutsenon kaupunginvaltuutettu Juha Turkia sanoi eilisessä Etelä-Saimaassa näin: "Aika monella tuntuu olevan löysät pöksyssä." Mie kirjoitin ton meidän liitutaululle. Äiti ei tykänny. Se ei tykänny siitäkään ku mie aloin sanoa Joutsenon kaupunginvaltuustoa "Joutsenon Wannabe-lappennrantalainen kommunistinen puolue", joka nuoleskelee kaupunkilaisia ja sulkee maalaiset kolhooseihin.

Mie ja Seppo päätettiin siis aloittaa kommunisminvastainen sota. Meidän tarkoituksena on alkaa levittää propagandaa. xD Suoria iskulauseita on: "Lappeenranta kutistaa munat" ja "Kommunismi vie vaatteetkin päältä!" <-- toi synty siitä et äiti yritti ryöstää miulta vaatteita pesuun <--- äiti on kaupungin valtuustossa eli on osana kommunistista salaliittoa.

Sit myö opetettiin Napelle et sen pitää alkaa purra ihmisii, jos sanoo "kommunismi!". Se ei oo viel ihan oivaltanu et "kommunismi" ei tarkota Seppoa.

Seppo hoiti osaansa kommunismin vastaisessa sodassa. xD
Koulussa se työns Juha Turkian tyttärelle lapun jossa luki:
"Aika monella tuntuu olevan löysät pöksyssä."

HYVÄ SEPPO!

Tän päivän Etelä-Saimaassa Markku Viertorinta sanoo: "Olen minäkin keskisormea joutunut katselemaan, vaikkei mitään ole vielä päätetty." Herää kysymys onkohan tuo keskisormi ollut ennemmin jotain henkilökohtaista kuin kuntaliitokseen liittyvää...

Kai Paavilainen sanoo: "Poliittisia murhia tulee joka tapauksessa." Hei comeon... tää on joutseno. Täällä ei voida puhua poliittisesta murhasta. Poliittisesta epäluottamuksesta ehkä, mut ei tääl nyt mitään murhia tapahdu. xD (Nyt jos joku aattelee et mie en tiiä mitä poliittinen murha takottaa ni menköö runkkaamaa peltipurkkii. Mie tiiän tarkalleen mitä se tarkottaa. Poliittinen murha on vaan aika voimakas ilmaisu joutsenon kokoisen kunnan politiikassa.)

Kari puolakka: "Olen pahoillani, että alaston totuus on yhä tabu." Juu-u. No sehän kivaa. Joutsenon ja Lappennrannan kuntaliitoshan on selvästikin ollut tabu. Hyvä et ihmiset puhuu asiaa.

Anni Kekki: "Harmittaa, etten lyönyt tuloksesta vetoa. Olisin saanut hyvät rahat." hah. Anni Kekki taas sutjauttaa. xD Tän henkilön tekstejä on aina ilo lukea... voi nauraa veetsilmis ja tuntea myötähäpeää.

Merja Julkunen: "Kannatan liitosta edelleen, koska haluan turvata lapsillemme ja myös muille hyvät palvelut tulevaisuudessa." Kyseinen ihminen on todennut että hän ei tiedä asiasta juuri mitään, eikä häntä kiinnosta JA hän unohti jopa sen, että asiasta oli kansanäänestys. Onneks se luki lehden ennen kun sitä tultiin haastattelemaan. Olis ollu pikkasen noloo. xD se on kiinnostunu ennemmin miehistä kun politiikasta.

Mutta siinä on osa Joutsenon kaupunginvaltuustosta. Mitä sanotte? Miksi politiikkoihin ei luoteta?


Jes ja esseitä tekemään :) kirkkohistoriaa.

[Ei aihetta]Tiistai 09.10.2007 21:50

Noniin. ensin pyydän anteeksi kamalaa röyhkeyttäni. pöllin tämän joltain kuulapyssy-tyypiltä. Miul on pakkomielle pelleillä, joten älkää katsoko miuta kieroo. Se on ihan kivaa et pojat leikkii sotaa viel vaippa-iän jälkeeki. öh. sinäänsä jos harrastaa kuulapyssyilyy ni voi miteeii et mikä on menny elämässään pieleen... joonomutantakaaanteeksmieoonkamalabitchkukiusaankuulapyssypoikiimutneonvaaniisäälittäviijanolife-tyyppeietihanitkettääniittenpuolest.
Jos joku ampuu miuta tän takii ni varmistakaa et se kuula joka miuhu osuu on pinkki ja pörröne ja laulaa "paljon onnea vaan..."

ehkä mie olepetan tän vittuilun nyt tähän ja jatkan sitä ton perustiedot-jutun saralla xD


PERUSTIEDOT :


Nimi: Suvi
Mahdollinen kutsumanimi peleissä: Juokse läski!
Ikä: 99
Paikkakunta: The big Joutseno-city.
Kauanko olet viihtynyt airsoftin parissa?: n. 2 min.


MIELUINEN TEHTÄVÄ:

Oletko rooliltasi yleensä pelissä:

[] Pomo
[] Tiedustelia
[] Sniper
[x] Ryntääjä
[] Kämppijä *siis kamppija. mitä vittuu. eiks tän tekijä oo osannu kirjottaa???*
[] Perusmise
[] Lääkintämies
[x] Radisti *joku on kirjottanu väärin! ton on pakko tarkottaa rasistia!*
[] Tulituki

Jos jäisit yksin 5 miseä vastaan, niin mitä tekisit:

[] kämppisin
[x] Ryntäisin, ja toivoisin parasta *mitä villimmin sen parempi! intiaanihuudot on pop!*
[] Etenisin hitaasti, mutta turvallisesti eteenpäin
[] odottaisin, kunnes kaikki ovat näkyvillä, ja sitten jos tilanne näyttää huonolta (piiritetty), luovutan.

SYVEMPI KATSAUS VARUSTUKSEESI:

Minkä puvun omistat?:
Speedon uimapuku! wohoo!

Omistako lasit vaiko maskin, ja minkämerkkisen?:
Adidaksen neon vihreet lasit! siis kui tyylit?<3

Kauanko varusteesi ovat palvelleet sinua?:
ne on miun uskolliset kumppanit ja niitä ilman mie en pysty käymään taistoon!

Oletko ollut niihin tyytyväinen?:
<3


SYVEMPI KATSAUS ASEISTUKSEESI:


Aseen nimi, ja valmistaja:
Suvi Marianna valmistajat: Merja ja Pauli

Koska ostit tämä kyseisen aseen?:
06.11.1994 satoi vettä.

Oliko se ensimmäinen aseesi?:
ei. sitä ennen oli ollut vielä pari muuta.

Oleto tyytyväinen nykyiseen aseeseesi?:
erittäin. toimii tilanteessa kuin tilanteessa!

Montako peliä olet pelannut sillä?:
lukuisia, alkaa vaan hiljakseen kulumaan prkl!


Onko ase ollut huollossa kertaakaan?:
naapuri huoltaa joka pelin jälkeen.

Huollatko mielummin aseesi itse, vai lähetätkö johonkin liikkeeseen/kaverille huollettavaksi?:
En mä mitään jaksa. Kaverit saa huoltaa asetta niin paljo ku sielu sietää.


TULEVAISUUS:

Seuraava hankinta varusteisiin liittyen:
hengitysputki (salanimi: snorkkeli!)

Seuraava hankinta aseeseesi liittyen:
tärinäyllätyslaite.

Seuraava sekalainen airsoft hankinta:
jaa-a

Seuraava asehankinta, ja koska?:
saa ny nähdä


AIRSOFT HARRASTUKSENA:

Mitä mieltä vanhempasi ovat airsoftista?:
ei ne sano just mitään. on vaan ylpeitä ku kaikki ihailee mun asetta.

Kuinka usein käyt softaamassa?:
joka aamu, et sit illal pääsee naapurii huoltoo.

Onko kertaakaan tehnyt mieli lopettaa airsoftia:
no välil ku sataa vettä.

Vaikuttaako talvi jotenkin softauskertojen määrään?:
No joo ku sillo on nii kylmä ja lunta ja muutenki perseest mut naapuril on sillo aikaa viritellä vehkeet kuntoo taas ens kesää varte.

Tilaatko softaajaa?:
mä en harrasta maksullisii.

Puhutko paljon ystäviesi kesken airsoftista?:
ei me muusta puhutakkaa..

Oletko menettänyt kavereita airsoftin takia?:
No niit vaan tulee kokoajan lisää ku kaikki haluu huoltaa mun asetta.

Oletko ollut koskaan airsoft skenaariossa mukana?:
olen. semmosii värkkei en oo enne nähnykkään. mieletön kestävyys, sai hyppii päällä iha kunnol enneku lopetti ampumisen!

Mitä mieltä olet niistä, jotka haukkuvat airsoftia, ja väheksyvät sitä lajina?:
siis miten joku kehtaa? bitch. mä työnnän mun aseen sun peppuun ja ammun LUJAA!

Onko koskaan tullut noloa tilannetta softauksen parissa?:
no kerran ase lopetti toiminnan. se ei vaan siis latautunu uudestaan ja ampu ilman lataamistaki. vähän noloo...

Onko sinusta saatu koskaan loistavaa kuvaa kesken pelin?:
aika paljo

Missäpäin käyt yleensä pelaamassa?:
siellä missä tapahtuu

Mitä mieltä olet näistä "godmodettajista"?:
koko lipas sarjalla tällääsiin äijjiin..ei armoa

Onko koskaan käynyt lähellä, että olet mennyt johonkin, ja sinua on osoitettu aseella?:
Vaik kui monta kertaa, mut mä osoitin takas!

Mikä on pahin kolhusi/vammasi muovikuulasta?:
en mä sellasii harrasta!

joko piisaa?:
joo. naapuri tuli huoltaa asetta ja näyttää omii vehkeitää, joita se on täs viimeaikoin viritelly ihan loistokuntoo!!!<3

[Ei aihetta]Tiistai 09.10.2007 00:42

PERHE

1. Nuorin perheestäsi : Seppo
2. Kenelle puhuit viimeksi : Napelle <3
3. Soitit viimeksi : en mie muista x)

KOTI

1. Onko parveketta : on 2.
2. Onko moni kerroksinen : 1 :(
3. Mattosi väri : vako-vaaleansininen :>
4. Kotipuhelimen paikka: siellä missä se ain sattuu olemaan :)
5. Missä huoneessa tietokone on?: aikalailla missä tahansa huoneessa... wlan <3

YSTÄVÄT

1. Onko sinulla ystäviä : no on :)
2. Entä kavereita: joooo :)
3. Kenelle ystävälle puhuit viimeksi: Suville Ja Jessicalle yllätys :)
4. Onko parasta ystävää : moniii :)
5. Asuuko joku ystäväsi eri paikkakunnalla kun sinä: liian moni :(
6. Asuuko joku ystäväsi eri maassa kun sinä : ei. :) ... hihihiii en kerro mittään ...

ULKONÄKÖ

1. Minkä väriset hiukset sinulla on : puaset päältä ja mustat alta :)
2. Paljon haluaisit olla pitkä : 175 cm ois ihan kiva :)
3. Pisamia vai ei : ei ole xD

VAATTEET

1. Shortsit vai kaprit : riippuu minkälaiset
2. Toppahousut vai Haalarit : riippuu kummat on tyylimmät :)
3. Onko sinulla varvas sukkia : ehkä jossai... en oo kyl nähny parii vuotee :)
4. Minkälaiset kengät ovat kivat : lacostet ! :P voiku sais semmoset <3
5. Onko sinulla nyt farkut : eiiii :) vaan yökkärin housut x) sellaset ylisexyt.

JOTAIN

1. Väsyttääkö : ei pahemmin, mut meen silti nukkuu koska ei oo muutakaan tekemist.
2. Mitä tekee mieli : kaakao :) uni :) koulun loppuminen :)
3. Mitä tapahtuu noin viikon päästä : Mie opiskelen hullunlailla!
4. Kesä vai Talvi : mielummi talvi :) varsinki ku... hähähä. talvi on vaan kiva xD
5. Milloin leikkasit hiuksesi : vähä yli viikko sit :)

TULEVAISUUS

1. Mitä teet huomenna : läksyjä, laulutunti, läksyjä.
2. Mitä teet 8. pv päästä : läksyjä, teoriatunti, läksyjä.
3. Tuletko isona lentäjäksi : tuskin
4. Miksi tulet isona : läskiks.
5. Leivotko huomenna tai yli huomenna kakun : enpä usko. Mie opiskelen.

VIIMEISIN HENKILÖ

1. Joka sai sinut nauramaan: Varmaan Seppo.
2. Joka sai sinut häpeemään : Mie ite xP
3. Joka makasi sängyssäsi : Mie, mut viel eilen siel oli Elisa xD
4. Jota halasit : Terhi
5. Jolle soitit : En mie muista xD
6. Jolle vastasit kyllä : äiti.

[Ei aihetta]Perjantai 05.10.2007 15:58

Awww.
Mie oon siivonnu koko päivän. :( Miun huoneen siivoomiseen meni 3 tuntii :( nyyh. ja miun pitäis viel siivota loputki talosta :/ ei kiva.

Mut ehkä mie meen tänää lohdutus shoppailee xD

Mie olin eilen lääkärissä...
ja siellä tapahtui jotain, mitä mie tuun todennäköisesti pitämään vuoden vitsinä.
Se lääkäri ensi tivas miulta ihan kamalasti kaikkee et;
Miltä sie mielestäsi näytät? (ihan vitun läskiltä ja niin rumalta et pitäis ampuu kuula kalloon välittömästi.)
Kun sie syöt, oksennatko sie sen jälkeen? (WTF? no en.)

Sit se kysy noit samoi kysymyksii varmaa 5 kertaa. Se ihan tosissaan epäili et miulla on bulimia!!!! oikeesti... mie niin nauroin sille. Oikeesti, miuta kun kattoo niin bulimia on TOSI kaukana!!!!
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Ooh. ja miun kaikki laululäksyt on nykyään RUOTSIKS! arvatkaa osaanko mie lausuu sitä yhtää? Jos menisin ruotsii ni miut ammuttais siihen paikkaan kielenhäpäisystä.

takaisin siivoamaan.... :(

Sugar, We're going down (Fall out boy)Torstai 04.10.2007 16:20

RULES:
1. Put your music player on shuffle.
2. For each question, press the "next" button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!-IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
What's up people (Maximum the Hormone)
*nii miun biisi. ihan yhtä sekopää kappale ku miun pää on sekaisin*

-WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
When this world fades (As I lay dying)
*mie oon kuin kuihtuva maailma. kaunista.*

-WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Castle in the sky (Dj Satomi)
*Ihan selvästi 'Liikkuvan linnan' Haku xD*

-HOW DO YOU FEEL TODAY?
This is why I'm hot (Mims)
*ööh. voinks ottaa uusiks? et todellakaan tunne olevan 'hot'.*

-WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Short Stories with tragic endinds (From autumn to ashes)
*TÄÄ ON TULLU TÄHÄN KYSYMYKSEEN ENNENKIN! kohtalo... järkyttävää.* ---> kävin kertoo äitille ja se sano et mie nyt selvästi kuolen kohta traagisesti! 0o

-WHAT IS YOUR MOTTO?
All these things I hate (Bullet for my valentine)
*Päivänpaiste<3*

-WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Ice Cream (Jeffree Star)
*Jey! hihiii :)*

-WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Thnks Fr th Mmrs (Fall out boy)
*kiitos vaan :) iskä soitti just xD sain kuunnella ruikutusta ku se joutuu korjaamaan jonin mopoo wtf? joo xD Äiti on taas ollu tänää ihan sekasin xD mie puhuin suvin kaa puhelimes ni se tuli kysyy et mikä miul on... (se luuli et mie itken) :D järkyttävää.*

-WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Insomnia (Faithless)
*Juu, ainakin sillon kun en saa unta xD*

-WHAT IS 2+2?
Take her to the music store (From autumn to ashes)
*ahaa. joku tarjous varmaan...*

-WHAT DO YOU THINK OF YOUR BESTIE?
The pain of seperation (As I lay dying)
*juu, koskee kaikkii kavereita :P*


-WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
We call it revolution (Klubbingman)
*selvästikkin jotain vallankumouksellista xD*

-WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Throw down (Motion city soundtrack)
*Miks kaikki miun elämää koskevat jutu on näi negatiivisii??? 'vetäytyy nurkaan angstaamaan ja syömään soijajäätelöä.'*

-WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
A Goats in Sheeps rosary (From autumn to ashes)
*Suomensinkohan ton nimen oikein? 'Vuohet lampaiden rukousnauhassa' JOO! nyt mie tajusin mitä se tarkottaa xD vähän mie oon hidas. kamalaa... hirvee nimi xD Näköjään mie tahon olla jokinsortin saatananpalvoja xD vittu mikä tulevaisuus.*

-WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Turn off the lights (Hollywood Undead feat. Jeffree Star)
*IHQ mä PÖKRÄÄN!*

-WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Build God, then we'll talk (Panic! at the disco)
*miun lemppari kappale panic!atthediscolta <3 järkyttävät sanat xD kamalaa! miun vanhemmat ei puhu miulle ennen kuin mie rakennan jumalan! ...?...*

-WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Where no one knows (ALEXISONFIRE)
*? ei varmaan. tätä ei tanssita. paitsi tositositositosi-pimppiritari-kännis!*

-WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Let's make love and listen death above (CCS)
*no ihan varmasi, jos miusta riippuu!*

-WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Never stop this feeling (Dj Klubbingman)
*mie harrastan tuntemista*

-WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
You burn first (Alexisonfire)
*no joo. mie en haluu nähä ku kukaa palaa!*

-WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Frienship station (Le Tigre)
*mie salailen miun ystävyysasemaa.. STARWARS!*

-WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Ravers Fantasy (Tune up!)
*<3*

-WHAT SONG WILL BE THE SUBJECT WHEN YOU REPOST?
ks. yllä

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.10.2007 03:01What should they have played when you were born? Pretty (Kidney thieves)
*hah xD*


What song will people play at your funeral? End of line (Arch Enemy)
*öö. ei varmaan. Mummo järkyttyis.*


What song will you play at your wedding? Ride on a white rain (Klubbingman)
*enpä usko... ellei ne sit oo jollai clubil.*


What song will you play at your 50'th birthday party? Castle in the sky (Dj Satomi speed mix)
*Joo ja rollattorit pöydille!*


What song will you dance to when you win the lottery? Dance with me (Alice in Videoland)
*No varmasti. ja monii muitakii xD*


What song will you play when you get your dream job? Cries in vain (Bullet for my valentine)
*vihjailua..?*


What song will you play when you discover your own island? All these thing I hate (Bullet for my valentine) *hah*


What song will you play when you rule the world? Undifined (As I lay dying)
*ei lupaavaa..prkl.*


What song will you play when you're in heaven? The pain of seperation (As I lay dying)
*nyyh ikävä kaikkii :(*


What song makes you feel....

Happy
Plastic surgery slumber party (Jeffree Star)
*nii saa. ja vähän bitchyks :)*


Sad
Pump it up (Danzel)
*Kaikkee muuta!*


Sexy
The way I are (Timbalad + muut)
*aika kaukan... xD*


Angry
Where no one knows (Alexisonfire)
*no ei.*


Jealous
Take her to the music store (From autumn to ashes)
*no silleen et osaisimpa mieki tehdä näin hienon kappaleen.*


Flirty
Turn off the lights (Hollywood undead feat. JEFFREE STAR)
*Tottatottatotta :)
"Hey faggot!"
"Shut the fuck up! ...you want me..."*


Evil
Whose your Daddy? (BB eil Benny Benassi)
*ehkä vähän :)*


Innocent
I constlantly thank God about for Esteban (Panic! at the disco)
*joo :)*

Beautiful
The Beginning (As I lay dying)
*no ei kyl... xD*

What song makes you feel like you're an armadillo?
Protect you ears (Dj Dean)
*hm. ei tää kappale kyl saa miuta niin hirveesti tuntemaan itteeni vyötiäiseks. vompatiks ehkä.<3*


What song makes you feel like you can fly?
Stronger (Kanye West)
*et lisää voimaa ja sit mie voin lentää? jee! punttikselle!*


What song makes you cry?
You burn first (Alexisonfire)
*No ei tod. miul on joku ihmemielleyhtymä tän kappaleen ja pimppiritarin välil. en kyl tiiä et mistä sen oon kehittäny. xD*


What song makes you feel like dancing?
Tears don't fall (Bullet for my valentine)
*tän tahtiin on ehkä vähän vaikee tanssii...*


What song makes you feel like being emo?
TKO (Le Tigre)
*ööh. ei ehkä ihan... xD mut voihan sitä aina toivoo.*


What song makes you feel like a donut?
Don't call it a comeback (Motion city soundtrack)
*mie tunnen itteni kokoajan doniksiks. sil ei oo musiikin kaa mitää tekemistä.*


What song reminds you of your childhood?
Summerlove (Dj Zorensen) <---??? en oo ikinä kuullukkaan. vissiin sekotin David Tavareen ja siks pistin soittolistalle.


What song reminds you that life sucks?
Keep your hands off my girl (Good Charlotte)
*kai. ei .joo. ehkä*


What song makes you eat compulsively?
Carru the Cross (Arch enemy)
*ei.*


What song makes you nervous?
The Rising (Trivium)
*Miks mie en tahdo nousta ylös sängystä???*


What song makes you need to pee? (vittu mikä "kysymys")
Rockin' (Phunk-A-Delic)
*Joo. miun rakonpidättäjälihas reagoi jotenkin oudosti tähän kappaleeseen. ei hyvä.*


This song describes...


Yourself
The royal crown (From autumn to ashes)
*No JOO-O! Mie oon prinsessa,prinssi,kuningatar,kuningas ja narri. Siniverinen siis.*


Your mom
Cherry Kiss (Sama ku edellinenkin bändi)
*hmm... ehkä joo xD*


Your dad
Friendship station (Le Tigre)
*en tiiä. en tunne. <-- ei ollu vitsi. mie en oikeesti tiiä iskän elämästä muuta ku sen et mis se käy töis ja mis se asuu.*


Your best friend
Sugar, We're going down (Fall out boy)
*nöööyyyy<3*


Your stalker
Tears don't fall (Bullet for my valentine)
*no ei todellakaan!*


Your school
Short stories with tragic endings (From Autumn to ashes)
*nodnod.*


Your life
Baby it's fact (Hellogoodbye)
*kertakaikkiaan*


Your death
Pie Jesu - Requiem (Mozart)
*En tiiä mitä kappaleen nimi tarkoittaa, mut tätä Mozart sävelsi juuri ennen kuolemaansa R.I.P Mozart.*


Your attitude towards life
Get up (Global Deejays)
*kyllä :) ainoostaan kuolema vie lopullisesti maahan.*

Cry- Tune Up!Keskiviikko 03.10.2007 02:17

Miuta alkoi ärsyttämään, kun näitä löytyy ihan liian vähän täältä, joten mie sit päätin ettii niit ite.
Täs näitä sit on xD
Mie kyl tykkään näist<3

Body: Put your music player on shuffle.
Press forward for each question.
Use the song title as the answer to the question.
No cheating!

1. How am I feeling today? Reinvention (As I lay dying)


2. Will I get far in life? A little less sixteen candles, a little more touch me (Fall out Boy)
*öö... tost ei kyl saa selvää xD*

3. How do my friends see me? Hey Girl, Hey Boy (Chemical Brothers)
*Joo en kyl jakele kaikille xD*

4. Where will I get Married?: Gimme More (Britney Spears)
*Jaahas.*


5. What is my best friend's theme song?: Say Hello (Deep Dish)
*Ihana kappale, mut mie epäilen et kovikaan moni miun kavereista ei oo ees kuullu tätä.*


6. What is the story of my life?: Do you wanna? (Boozebangers)
*En vieläkään jakele xD*


7. What was highschool like?: Luv in Japan (Vinylshakerz)
*No ehkä vähän sitäkin :)*


8. How can I get ahead in life? Fear of dying (Jack off Jill)
*Pikkasen epäilen...*


9. What is the best thing about me? Discoteka (Starkillers)
*xD juu varmaan*


10. How is today going to be? Scream (Starkillers)
*voiei. mie aattelin viel kattoo yhen jakson death notee... nyt siin tapahtuu kuitenki jotai kamalaa. eikä voi. (mie oon jaksossa 27 eli...) empäs viittii laittaa tänne spoilereit xD*


11. What is in store for this weekend? Jump (Bodyrox)
*Jee. Mie oonki pihdannu hyppimistä ihan vaan sitä varten et voin mein sukutapaamises pomppii sieluni hyväks.*


12. What song describes my parents? A Gunshot to the head (Trivium)
*NIIN TOTTA!*


13. To describe my grandparents? Sidewalks when she walks (Alexisonfire)
*ahaa...*


14. How is my life going? Ravers Fantasy (Tune up!)
*xD harmi et tääl päi ei järjestetä reivei. :( mut jollai tasol se saattakin olla :)*


15. What song will they play at my funeral?: Darkwave Surfer (Aural Vampire)
*Jos miusta yhtään riippuu, niin KYLLÄ. Tää kappale on ylisöpö ja aina ku mie kuulen tän ni miun mieles alkaa pomppii Pikachuja ja Hello Kittyjä... Eiks oo söpöö???*


16. How does the world see me? Here we go 2 wonderland (Dj Rankin)
*No ainakaa en oo tylsä.*


17. Will I have a Happy Life? No one dreams anyway (Kill Hannah)
*ilmeisesti ei. :/*


18. What do my friends really think of me? We will rise (Arch Enemy)
*Joo, en jää köyhäks paskaks xD*


19. Do people secretly lust after me? 10 years today (Bullet for my valentine)
*ahaa, eli miuta himottiin salaa silloin kun mie olin 9-vuotias. Ei epäilytä yhtään. Ihana kappale bytheway. Kauniit sanat.*


20. How can I make myself happy? Throw myself away (Hellogoodbye)
*yhyy. en ilmeisesti. yhyy. paska elämä.*


21. What should I do with my life? Room of angel (Silent Hill OST en muista esittäjää mut eiköhän toi kerro tarpeeks) *miun tulee siis ryhtyä sisustussuunnittelijaksi. tää on muuten miun masiskappale aina ku mie oon riidelly äitin kaa. Sanat on aika... karut. Melkei julmat.*


22. Will I ever have children? Grand theft autumn (Fall out boy)
*??? pliis, jos joku tietää et mitä THEFT tarkottaa, kertokaa rakkaat miulle<3*


23. What is some good advice for me? 94 hours (As I lay dying)
*ahaa... eli aikaa.*


24. What's that smell? Tell Mick that he just made my list to do today (Fall out boy)
*Ööö. ahaa.*


25. What is my signature dancing song? There is a good reason why these tables are numbered honey, you just haven't thought about it yet (Panic! at the disco) *Miks näis pitää olla näin pitkät nimet? no tää on kyl aika kohallaan xD tyhmämikätyhmä.*


26. What do I think my current theme song is? All these things I hate (Bullet for my valentine)
*Joo :) tää on miun tekstiviestiäänenä ja meil on kaikki jo vissiin ihan kyllästyny tähän, mut mie ain laulan mukana ja oon ihan rakastunu tähän kappaleeseen... Once more I'll say goodbye to you... lallalalalaa*


27. What does everyone else think my current theme song is? From Yesterday (30 seconds to Mars) *Jaahas. mie oon kuunnellu tätä varmaan kokonaiset 2 kertaa. Täl bändil on parempiikii kappaleit. ja laulaja on ruma xP*


28. What type of men do you like? Love it or left it (From Autumn to ashes)
*nii miun kysymys. harmi et yhenkää näitten kappaleitten nimist ei oo dead. mut pitää paikkansa xD*


29. Now click next and that will be the subject of this bulletin (ks. ylhäältä. ööh. bulletin on sellaine myspace-juttu. Eli laita kappaleen nimi tän jutun nimeks.)


30. Your overall theme song?: I like the way (Bodyrockers)
*JEE!<3 tandadandadan. tandadandadan. YEAH! asennetta. I like the way you move!*

[Ei aihetta]Tiistai 02.10.2007 16:44

Laita musiikkikirjastosi sekoitukselle.
Joka kysymyksen kohdalla painat seuraavaa biisiä ja vastaat kysymykseen biisin nimellä.

---

Peli no. 1:

Mitä äitisi sanoo huudettuaan sinulle? : Torn within (As I lay Dying)

Isäsi tökkää sinua päähän ja sanoo: Let's make love and listen to death from above (Cansei De Ser Sexy) *HYI!YÄK!*

Kulkuri kävelee luoksesi ja sanoo: Thnks Fr Th Mmrs (Fall out Boy)
*ole hyvä vaan...*

Paras ystäväsi tönäisee sinua käteen ja sanoo: Cherry Kiss (From Autumn to Ashes)

Törmäät ihastukseesi koulussa ja hän sanoo: All these things I hate (Bullet for my Valentine)
*eikai xD*

Törmäät pahimpaan viholliseesi ja hän sanoo: Grand Theft Autumn (Fall out Boy)
*mitä theft tarkottaa???*

Kävelet yöllä kadulla, ja jostakin ilmestyy muukalainen, joka sanoo: When this world fades (As I lay Dying)

Juokset kotonasi, kun veljesi pysäyttää sinut ja sanoo: Ravers Fantasy (Tune Up!)
*vois sanookkin, kerta se tykkää täst kappaleest... miks mie aattelin heti Jonii?*

Siskosi huutaa sinulle ja sanoo: Pain of seperatino (As I lay dying)
*hmm. ehkä tää on jokin viesit miun kuolleelta mahd. siskolta? xD*

Näet lemmikkisi ja sanot: The Royal Crown vs. Blue Duchess (From autumn to ashes)
*tuskin.*

Peli no. 2:
Mikä laulu kuvaa...

elämääsi: The River (Good Charlotte)
I've seen enough now
to know that beautiful things
don't always stay that way
I've done enough now
to know this beautiful place
isn't everything they say
*Tottatotta*

ystäviäsi: That girl posesed (Alexisonfire)
*hm. joitain ehkä, mut ei todellakaan kaikkia*

perhettäsi: We will rise (Arch Enemy)
Stereotype Fools
Playing the game
Nothing unique
They all look the same
In this sea of mediocrity
I can be anything
Anything I want to be
*xD ei ne kyl ihan näytä samoilt mut kyl myö kaikki pelataa tätä samaa pelii*

ihastustasi/tyttö/poikaystävääsi: Castles in the sky (Dj Satomi speed mix)
*hah. nojoo*

vihollistasi: Discoteka (Starkillers)
Deep in the diskoteka, these beats can make you wetter
I have the sex you want, I have the sex to flaunt
I rock my body hard, in this place to be
I make it hot, dirty, sexy, can you please me?
*jaa-a*

uskontoasi: Fuck ya Man (Tila Tequila)
*hyvin totta*

seksuaalisuuttasi: Take her to the music store (From autumn to ashes)
*loistava kappale<3*

seksielämääsi: 94 hours (As I lay dying)
*ok. mitä tost pitäis päätellä?*

persoonallisuuttasi: Plastic Surgery Slumber Party (Jeffree Star)
*OMG!OMG!OMG!*

Vinyl black stilettos
and fake eyelashes
Blue eye shadow
everything perfectly matches

Touch my plastic face
and see what happens
I'm hiding from the world
behind Chanel sunglasses

"Do I look fat?"

Limo tinted lipstick secrets
Knife thin can you see us?
Crushed diamonds dollar bills
In my purse is every pill

Fake smiles, tabloid tasteless
Pretty Porsche an Fendi facelifts
Plastic noses, mannequin poses
Expensive clothes, my face is froze

Pink razors, so vain
Sounds like a sexy party
Nose jobs an champagne
Sounds like a fuckin' party

Pink sherbet, popsicle lips
Perfection is - tucks an nips
Collagen pumps an lipo-ed hips
Hollywood glamour lipgloss tricks

Surgery scars an beauty marks
Botox amusement parks
Pagant parade suicide past
Beauty will never last

Don't touch me…

Just fix me…

Pink razors, cocaine
Sounds like a LA party
Rockstars are so lame
Sounds like I'll hate that party

Let's have a fuckin' party…

*IHANAA!* Jeffree Star<3

ulkonäköäsi: Short stories with tragic endings (From Autumn to ashes)
*Juu<3*

Peli no, 3:
Elämäni soundtrack, eli mikä biisi soi taustalla, kun...

elämäsi leffa alkaa: Where no one knows (Alexisonfire)

heräät: Luv in Japan (Vinylshakerz)

hengaat kaveriesi kanssa: Teenagers (My Chemichal Romance)
*JOO!*

sinä ja vihollisesi alatte taistella: Love it or left it (From Autumn to ashes)

menet treffeille ihastuksesi kanssa: Build God, then we'll talk (Panic! at the disco) *juups*

suutelet häntä ensimmäistä kertaa: Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off (Panic! at the disco) *xD*

tulet kotiin ja sisaruksesi ovat pistäneet huoneesi päreiksi: waves (Dj Satomi)

menet nukkumaan: Throw myself away (Hellogoodbye)

masennut: Sex & money (Paul Oakenfold feat Pharrel Williams Starkillers remix)


yrität itsemurhaa: Lips like Morphine (Kill Hannah) xD

hautajaistesi aikana: Rockin' (Phunk-A-Delic)

hautajaisvastaanottosi alkaa: Requiem of Dream (Dj Tiesto)

lopputekstien aikana: A goats in sheeps rosary (From Autumn to Ashes)