IRC-Galleria

Just some shit-talk.Lauantai 15.09.2007 23:04

HEI KAIKKI!!!

Tänään mie teen ihan erilaisen päiväkirjamerkinnän!!! Mie kirjotan iha ite, enkä vastaa mihinkää vammasii kysymyksii!!! JEA!

Okei. Ekaks. Mie oon ihan vitun hyväl tuulel x)
Öööö. en tiiä mistä se johtuu... mut mitä välii :)

Eilen mie hetken mi9elijohteesta päätin värjätä hiukset ><'

Joo no ekaks mie värjäsin ruskeel, mut se tarttu vähän huonosti mustaan, ni sit mie raahasin perseeni kylälle ja ostin 2 hiusvärii :)

Sit mie menin takas kotii ---yllärispylläris--- ja laitoin värinpoiston, silloin vielä syvän mustiin hiuksiini xD

Lopputulos: Ruosteen ruskee xD Myö sit naurettii sille... vaik se oli kyl ihan cool :) ehkä mie joskus vedän viel osan vaaleel... pitää kattoo x)

Joo. Ööö mitäs muuta. Mie kävin aikasee nukkuu MUTTA heräsin siihen kun söperöiseni oli onnelas :) ja tieytenki alko pommittaa miuta hurmaavasti 3 aikaa yöllä tekstiviesteil<3

Mie kuulin silt nii kerrassaan hauskaa juttuu, et en enää pystyny nukkuu, vaan tulin yllätysyllätys galleriomaan. Sit mie kirjotin vähän yli 2 tuntii yhtä päiväkirjamerkintää, joka piti sisällään kaikkee kivaa xD pääasiassa ystävyydestä ja säälittävästä käytöksestä.

Juu, mut sit mie tulin tulokseen et mie poistan sen. Joo ja nyt se ei siis oo tääl.

Noh, mie en tietenkään saanu enää unta, ku kello oli melkei kuus ku lopetin sen merkinnän kirjottamisen. Mie sit tein miun uudelle myspace sivulle mp3:sta seuraavat 3,5 h. ja kun VIHDOIN sain sen valmiik, huomasin et se ei toimi niitten flash-efektien takii xE (siinä syy miks siel ei täl hetkel oo musiikkii, en oo viel saanu aikaseks korjattua asiaa, mut vielhä tänää on aikaa)

SITTEN mie menin TAAS kerran värjäämään hiuksii (oikeesti nää tippuu pääst koht!!!)
Sit mie luin jotai englanninkielisii artikkeleit, ku oottelin sen värin tarttumista hiuksiin...

Joo xD näist tuli ihan liian tummat :( mut jos mie antaisin näitten vaik 2 vko huilata ja sit uudestaa vähän kirkkaammaks x) eli nyt miulla on tällaset--- ööö---- musta/kirkkaan punaiset/mustan punaiset hiukset xD

Sit mie vähän leikkelin näitä ja tulin tulokseen et miulta pitää piilottaa kaikki sakset seuraavaks 2 vuodeks et jos mie vaik JOSKUS saisin nää kasvatettuu pitkiks, niinku mie oon jo aika pitkää suunnitellu...

Sit mie oon kuunnellu tänää vaik kuinkahyvää musiikkii<3 (nytkii Dj Satomii) hihihiii. musiikki saa hyvälle tuulelle.

Ainii ja mie lakkasin kynnet (vaihteeks) pornonpunaseks ja miusta ne on aika viehättävät just nyt :)

Sit mie viime yönä ihastuin mintunvihreesee värii, ja siks mie oon nyt täs jonkii aikaa pitäny mintun vihreetä luomivärii, mikä sopii aika hätkähdyttävästi näitten hiusten ja kynsien kaa yhtee x) mut mie tykkään<3

Sit mie rakastuin tos n. tunti sitten.
Miun tulevaan kännykkään. xD
Mie en oikeestaa ees ymmärrä et miks mie haluun sellasen puhelimen ku se on niinku 30% huonompi ku miun nykyine puhelin.

Ootas siin oli 1.3 pikselin kamera x( vittu.
soitin (ei mp3 niinku miun nykyises, eikä radioo niinku täs nykyises)
onneks siin on bluetooth<3 nii ja tietysti puhelintoiminto xD
MUTTA mihin mie ihastuin oli IHANA muotoilu, ISO näyttö ja vähän niinku mesen tapainen toiminto, jolla voi pitää kavereihi yhteyttä vähä niinku jokapuolel (en vaa tiiä voiko suomes... sinäänsä sil toiselki pitää olla samanlaine puhelin.) MUT se puhelin on ihan vitun siisti!!!!
Mie haluun sellasen<3 ihan vaan vaik leluks... et sit mie pitäisin ton ruman paskan miun "virallisena" puhelimena. mut se on vaan niin siisti<3

Siis mie puhun nyt T-Mobilen Sidekick 3:sta<3<3<3<3<3 ihana<3 (vaik miun piti ostaa se nokian uus navigator-puhelin, jossa on 5mpixelin kamera xD + kaikki muu lisä mukana) mut toi on nii söpö!!!!! siis just miun tyylinen lelu, mil mie en kuitenkaa loppujenlopuks tekis mitää xD

Äiti oli tänää viros ja se lupas tuoda miulle kaikkee hello kitty-krääsää siel jos se löytää... toivottavasti se tois jotai kivaa :) nii ja sit se lupas myös tuua jotai värikkäitä helmiä :)

Aaaa. mie haluun matkalle... Lontoo ois aika pro. Tai New York. tai Tokio. Mie haluun ulkomaille!!!!!

Jee. nyt mie kuuntelen jotai banaanilauluu xD tää on ihan paras x) jumputijumputijumputi.

Pitäins viel siivota koko talo, mut kylhä täs ehtii x) vois käydä viel tänää lenkil. Mie yritin kattoo tänää Final Fantasy Advent Childrenii, mut mie pääsin vaa puoleevälii x) ne ääninäyttelijät sössötää jotenki epäselvästi ni joskus kohdassa 23 min mie tajusin et sen päätyypin nimi on Cloud x) nii siis katon sitä enkuks ilma tekstei. (kaikki pitää selittää selvästi, jos vaikka joku yksinkertaisempi ihminen päätyy vahingossa lukemaan tätä) x)

Mie opetin seppoo eilen meikka x) se meikkas sit tänääki miun kaa :) joo. sit sille paljastu totuus et mie tunnen homoja ja sit se oli ihan silleen OOOOOOO.... xp Hölmöpentu.
Huomenna mie alan leikkii cs2:lla ku miun paras kuvanmuokkausohjelma on veytäny mein koneen TAAS täytee viiruksii ja nyt se sit on paskana. hienoo.

I just felt like I should write in english. The scary thing is the fact I write this almost as fast as in finnish... Maybe I've been writing too much english lately...? nöööy. That's not the case. Well, yesterday I actually tought to start writing one story in english. o0 Maybe I'll do that... But even if I do that, no one will ever know that, because I never show any of my writings to anyone.

Maybe I should start cleaning up. I don't wanna!!! I jus want to go out and get fresh air and listen gooooooood music<3 Well I think this is it. I still have something to say, but maybe is better if I wont do that.

Eli kaikki. Hyvää yötä<3 [eiyhtäänkivaa] menee nyt tekemään jotain kehittävää x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.