IRC-Galleria

[korppari

[korppari

neiti nättynen.
VIHDOIN ja viimein sain tehdä sen. Ensimmäistä kertaa elämässäni sain vihdoin ja viimein ajaa pösöllä :P en ookkaa ku kolme vuotiaasta asti halunnut. JEIJ. nyt ainaki tiedän mikä on ensimmäinen auto jonka ostan omilla rahoilla. Tosin alkuvuodesta on menossa niin paljon rahaa etten edes pysty vielä haaveileen sellasista. Eilen myös jennin puolesta jännitti ja ilahdutti ja hämmästytti paljon. :D vai että pikkuserkku. :P Oli kivaa olla ajelemassa ja nähdä pasia pitkästäaikaa ja sit vielä tomiki ehti paikalle nii ilta vaan parani. loppu liian lyhyeen.

tänään sitten tuli serkkupoika mulle hoitoon ku pääsin töistä (pääsen töistä hoitamasta lapsia kotiin hoitamaan lasta. hmm). meillä oli hauskaa. leikittii legoilla, luettii kirjaa ja sen sellasta. enimmäkseen leikittii niillä legoilla kyllä. Nyt kyllä meinaa vähä väsyttää jo. :D

Huomenna pänttään psykan kokeisiin ja rupeen vääntää näyttösuunnitelmaa töiden jälkeen. Ihanaa koulustressit palaa hetkeks. :D onneks niistä toinen on sit ens maanantain jälkee ohi. :D Huomenna illalla sit vielä tomin kaa abc:lle ennen nukkumaan menoa.

Perjantaina Jennin kanssa viettää sen synttäripirskeitä. Jos törmäätte meihin, suosittelen pysymään kaukana. Oman mielenterveyden kannalta. :D tulee parasta!

sit onki jo viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.