IRC-Galleria

One such crazy family :)Maanantai 05.01.2009 22:04

Perhe on totaallisen hullu, mutta silti ihana. Lasten kanssa tulen hyvin toimeen ja tanaan tajusin senkin, miksi kaikki hollantilaiset ovat niin laihoja.. Olen nimittain pyotaillyt koululle ja takaisin kolme kertaa ja kerran Haagin keskustaan ja takaisin. Ainakin jalkalihakset siina paranevat.
Saat ovat ihan ok, paivalla oli parhaimmillaan +11,4 auringossa, aika hyvin siis. Nyt illalla on ollut noin -1. Odotan innolla kesaa, etta paastaan veneilemaan ja uimaan ja tekemaan kaikkea kivaa. Ja kesalla kuulema taalla on n. +30 astetta, himokuuma siis..
Tuntuu vaan ihmeen sivistyneelta juoda ruuan kanssa valkoviinia, odottaa aina etta kaikki ovat syoneet ennen kuin nousee pydasta, keskustella syodessa fiksusti englanniksi, syoda aina jotain ihmeruokia joita en ole ennen maistanutkaan ja syoda aina jalkiruokaa.
Sam naiden labradori on joku maailman ihanin koira, pelaan sen kanssa aina jalkapalloa kaydessani tupakalla ja se on muuten ensimainen oikeasti sopusuhtainen labbis, jonka olen nahnyt.
Ja hei, pyorailin ihan yksin kauppaan (Haagin keskustaan, noin 15min matka pyoralla) ja en edes eksynyt kertaakaan. Aika ihme.
Nain muuten tanaan joutseniakin ja jotain ihme tipusia vedessa :D Jotain mustia ankan nakosia, siina ne samassa parvessa hengaili ankkojen ja sorsien kanssa.
Ja englanninkieli tunkee melkein jo ajatuksiinikin, puolet ajatuksistani ovat nyt jo englanniksi. Mita sitten kun olen ollut taalla vuoden? Aika akkia tuo englanti on kylla parantunut ja muutamia sanoja olen hollanniksikin oppinut, eli eikohan se vuosi taalla mene ihan heittamalla.
Ja Nintendo Wii on joku maailman ihanin laite! Pelattiin tanaan silla Mario Cartingia ja perjantaina pelasin Wii Fittia.

Nyt tarinointi loppuu hetkeksi, infoan taas joku paiva, etta olen elossa.
Terveisia kaikille Suomeen! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.