IRC-Galleria

KuulumisiaPerjantai 09.01.2009 17:25

Kaikki on mennyt enemman kuin hyvin ja kivaa on ollut... Pikku hiljaa alkaa 7.30 heraaminenkin tuntumaan helpommalta ja toiden tekoon alkaa rutinoitumaan. Joshua on valilla hiukan turhan villi, mutta kylla se siita tarpeeksi monella rauhoittumis kaskylla rauhoittuu... Jessica onneksi auttaa kaikessa missa pystyy ja on muutenkin esimerkillisen kiltti lapsi. Huomenna tanne tulee molemmille lapsille kaveri yoksi. Huoh. Sitten on kaksi ylimaaraista lasta moykkaamassa.
Englanninkin puhuminen alkaa pikkuhiljaa sujumaan hiukan paremmin, niin ettei se ole enaa niin kamalaa kangertelua ja sossotysta.
Tanaan hiukan arsytti kun ostin Pall Mallin ison sinisen (maksoi 6e) ja vasta sitten tajusin, etta Camelin sininen iso olisi ollut 5e. :D Onneksi mulla ei ole pienet ongelmat tai mitaan :D
Toissapaivana kun olin hakemassa Joshuaa lounaalle koulusta liukastuin kaksi kertaa pyoran kanssa, oli sitten vahan astetta liukkaammat tiet. Onneksi mitaan ei sattunut. Tajusin muuten juuri yksi paiva, miksi kaikki Hollannissa pyorailevat, taalla ei ole missaan yla- eika alamakia. Ei siis mikaan ihmekaan, etta kaikki pyorailevat.
Hassua vaan koittaa tottua tahan snobimeininkiin. Edelleenkaan en ymmarra, miksi joka illallisella on jalkiruokaa ja viinia ruokajuomana. En ole tottunut viinin sellaiseen kulutukseen, enka muutenkaan alkoholiin joka paiva (vaikka olisikin vain se yksi / kaksi lasillista viinia).
Tanaan pitaisi menna lasten kanssa tohon laheiselle kanaalille luistelemaan, toivottavasti jaa tosiaan on tarpeeksi paksua, ettei kukaan meista tipu jaihin. Tai no, itse menen vain kanaalin reunalle seisomaan ja vahtimaan lapsia.
Ja hei oikeesti ihmiset, muhun saa pitaa yhteytta vaikka maililla tai numeronkin saa jos sen haluaa. Mua ei tartte kokonaan unohtaa tanne. Onneksi rakas on soittanut jo pari kertaa, niin ei tartte tyytya pelkkaan mesessa keskusteluun<3
Eika edes ole koti-ikava, ainoastaan ikava omaa kultaa, joka odottelee Suomessa.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.