IRC-Galleria

Perjantai ilta HollannissaLauantai 17.01.2009 18:13

Menin ensin Haagin Central Stationille ja sielta junalla Leideniin, jossa tapasin suomalaisen tyton Millan. Haagin juna-asemalla meinasin menna vaaraan junaan ja olin muutenkin ihan paniikissa koko ajan, etta meninko loppujen lopuksikaan oikeaan junaan. No onneksi menin..
Leidenista lahdettiin Millan kanssa kohti Utrechtia, jossa tavattiin toinen suomalainen tytto Iida. Utrechtin asema oli ihan jarkyttavan iso ja sielta lahdettiin etsimaan jotain hyvaa paikkaa, jossa voisi kayda kaljalla. Kaytiin ensin yhdessa baarissa sisalla, liian taytta, joten mentiin viereiseen. Kaytiin sisalla tilaamassa kaljat ja mentiin pihalle juomaan ne. Oi siina terassilla oli lampolamput ja viltteja<3 Hiukan vaan arsytti kun suurin osa ohikulkevista ihmisista lemahti kannabikselle, tuli vain semmoisia lehahduksia nenaan aina valilla. Hiukan tottumista tuohon.
Juotiin kaljat mentiin Burger Kingiin syomaan ja siela sitten ihmeteltiin, etta mita seuraavaksi. No paatettiin sitten ihan randomina lahtea Goudaan (Gouda juusto on sielta kotoisin :D) Goudan juna-asemalla oltiin silleen et, "ei vittu, halutaaks me muka oikeesti jaada tanne? :D" Paikka oli pieni ja autioituneen nakoinen. No paatettiin lahtea kiertelemaan ja katsomaan, onko paikka tosiaan ihan niin kamala.
No, loydettiin "Goudan keskustaan" (=rakanen tori keskella ei mitaan) ja kierrettiin sita vahan etsien sopivaa baaria. No kaikki vaikuttivat vahan, koh. Miten sanoisi oudoilta. Ja yhdessa baarissa oli metallinpaljastin ovella, jonka lapi piti kavella ja tyhjentaa taskut+laukku ennen sisaan menoa. Ei siis sinne..
Loydettiin pieni ja kotoisan nakoinen baari, jonne mentiin kaljalle. Juotiin kaksi ja lahdettiin, koska tuli vahan kiire vikaan junaan. Kerettiin juuri ja juuri siihen. Paastiin Haagin juna-asemalle ja Milla + Iida lahtivat siita jatkamaan toiselle juna-asemalle, jotta paasevat Iidalle Amsterdamiin. Itse lahdin taksitolpalle ja otin taksin kotiin. Kuski puhui todella huonoa englantia, mutta paasimpahan oikeaan paikkaan ja kuski antoi kympin alennustakin siita, mita taksamittari naytti :)
Oli siis kokonaisuudessaan kiva reissu ja nainpahan hiukan Hollantia samalla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.