IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 11:28

Tuota joo...
Mistä alkaisin?
Mä oon vissiin tullu vanhaksi... kas vain. Tuossa tommosten nuorempien heppatyttöjen heppakuvia kattelin ja ne oli joka kohdasta aivan täynnä kaiken maailman <3:iä ja ai lav juu-juttuja ja vaikka mullakin tuo Kessunen on nyt tuossa tallissa ollu jo yli viikon niin mä en vieläkään loveta sitä ihan kybällä :D on se hieno hevonen, kiltti, maasta rauhallinen, selästä sopivasti tulinen :D ja tykkään mä siitä, mutta en mä sitä nyt ihan armotta kailottaa halaja.

Jåå-å.. täytin viime perjantaina 21vee.. vaisut "pippalot" pirethin vaasas hullus pullos.. tai no ei ne eres mitkään pippalot ollu, normaali baarireissu.. tai no ehkä jopa normaalia reissua vaisumpi ja pliisumpi. kreit.. noh, ei se mittää, kokonaisuudessaan se päivä oli hieno :) sain enemmän onnitteluja kun ikänä, paljon myös semmosilta tahoilta, että en olis ikänä uskonu :)

Kessu muuten teloo eilen jalkansa.. kuinka ollakkaan. Oli polkenu hokilla reijän kannalle, semmonen aukko johona pieni repales.. ei muuta ku betadinea kehiin.
Huvittaas alata oikeen kunnolla ratsastamaan jo, mutta ku eip pysty.. Sitä kun on neljä viikkoa sairaslomaallu, eikä ranne vieläkään oikeen oo lyännis niin jotenkin vaan haluaa ikäänkuin ottaa vähän rauhallisemmin :P oon mä nyt kolome kertaa siellä seläs käyny täs ku se hevonen on täällä ollu.. Kahdesti kävellen, kerran vähän väännettiin ja otettiin yks piäni laukkapyrähryskin suoralla peltotiellä :DD oli aika himmee meininki, välis tuntu ettei ruuna pysy hanskas ollenkaan... pysähtyipäs kuitenkin vaan ;D On se hienoa, että se on niin kevyt, niin ku ilmapallolla ratsastais, käres ei oikeen mitään vaikka onkin :D *hekumoi*

Ei, mutta juu.. lähären tästä buutsiostoksille.. hevoselle siis buutseja :D minen noista polkemista niin paljon tykkää, että niitä tän enempää haluaisin...

Kettu kuittaa.

I-ha-haa i-ha-haa, heepooo hirnahtaaaa-aaaa, iii-haa-naa ii-haa-naa onhan ratsastaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.