IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 19:50

Tuli taas mieliteko, että kirjoittaa jotain... Jotain. hähähähähähähä.

Oli taas viikonloppu :))
Perjantaina käytiin nyykaupis romutorilla/markkinoilla silleen äkkiseltään.. aika neutraali systeemi, kukaan ei ollu liian pöhönäs. Niin joo ja siältä viälä pöräytettiin oravaisiin road houseen.. Sinänsä oli hauskaa, että mua ekaa kertaa luultiin serkun ja kaverin avokin likkakaveriksi :D tuumailtiin siinä sitten, että ehkä mun ois aika oikeesti hommata mies... :P Ricardo odottaa... ;) <---erään kojun myyjä-mies :D tykkäs mun silmistä ja tisseistä... "oikein kaunis, oikein kaunis" ...tai luuli ainakin tykkäävänsä, siälä nimittäin oli pimiää.

Lauantaina sitte ensteks saunottiin annikan kans ja vedettiin pasteijoita breezerin kans.. siinä sitte loikattiin kaverin ja sen likkakaverin kyytiin kun ajoovat ohi köykkärille bileisiin.
Ja voihan voi mitkä bileet taas olikaan :D Jotenkin niin hämärät... Niin kun normaalisti, ensin oli hauskaa vähän pienemmällä porukalla, sitten oli hauskaa vähän isommalla porukalla :D väkiä vaan tuntu koko ajan tulevan ovista ja...ovista. Tällä kertaa ei menny lasit hajalle..
Paikalla enemmän tai vähemmän oli elämäni 3 suurta kompastuskiveä... 1 tosin vaan fyysisesti. JA HAHAA! voitin annikan kärenväännös KUMMALLAKIN KÄRELLÄ! piru vie, tällästä ihmettä ei oo käyny varmaan ikinä! Oli siälä köökin lattialla sitten oikeen annikan jumppakornerikin... ;D Oli yllättävän paljon semmosia naamoja joita en tunnistanu... o_O ..ja sitten tietenkin kaikki tutut :D ei tullu orpo olo.. varpaat meinas jäätyä välis kun piti hyppelehtiä kasteisella nurmikolla puhelimes :) Saakelin iso talo, eikä silti meinannu löytyä rauhallista koloa mihinä ois kuullu omat ajatuksensa, saati toisen puheet puhelimesta.
Näitä lisää!
Oli muuten sitten eka vapaa viikonloppu viiteen viikkoon... tai siis silleen, neljä edellistä viikonloppua meni töis.

Jooooooo... kohta pitää taas töihin. EIKÄ ERES SAATANA VASTUSTA PALJON! :|

Hei hei :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.