IRC-Galleria

korjausTiistai 27.12.2005 16:51

sipsi-hyi! -kommentti ei varsinaisesti ole sipsi-hyi! -kommentti, sillä nautin (huom. imperfektissä) sipsestä. en ole vaan syönyt niitä vuoteen joten en enää kaipaa niitä ja siitä inhokohtaus. ihno syntyy siitä että alkaa kuvitella sitä makua suuhun joka joskus oli niin ihanaa ja maistuvaa, mutta nyt se tuntuu enemmän karhealta, suolaiselta ja rasvaiselta suussa. rasvanhan pitäisi ja tyydyttääkin mieltä sen vaikutuksesta aivoihin, mutta tässä tapauksessa, ajatus että ahmii kokonaisen paussillisen parunalastuja alkaa kuvottamaan.
siitä olisi itsekuri kaukana :/

vielä yksi kokemus. viimejouluna söin varmasti kolme kertaa enemmän joulutorttuja kuin siskoni ja siitä alkoi varsinaisesti tämä tapani, jota muut kutsuvat ja luulevat laihdutuskidutusihmetyskuuriksi, koska en enää kestänyt mässäilyäni. tänä jouluna maistoin yhden joulutortun sillä se näytti niin herkulliselta. se oli maistuva ja riitti aivan hyvin. jos en olisi keksinyt tätä hyvää tapaa itsehillintään, olisin varmasti ahminut ainakin viisi saman päivän aikana ja seuraavan saman verran.. jäljellejääneet vielä kolmantena päivänä.
onneksi siis todella onneksi en enää tee niin 8)

ps. en ole sairas enkä syömishäiriöinen.. ruoka maittaa hyvin enkä voisi koskaan luopua siitä :)
pitsa on sitten asia erikseen, mitä ei voi lisätä mihinkään rajoituksiin.. sitä söydään juuri sillloin kun tekee mieli ja sillä hyvä.. eihän kukaan ole täydellinen hallitsija.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.