IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

tulisitko asemalle mua vastaan ?Sunnuntai 25.05.2008 01:25

päätin toteuttaa (jälleen & kerran) jessican neuvoja, ja olla tekemättä nyt yhtään mitään joidenki asioiden eteen. sitenhän nään, miten asiat oikeasti on.

eli kun ei mitään ihmisistä kuulu, niin ei tää neiti meinaa silti kurikkaan jäädä :D kiira ja jere ja ville tulee iiiiihan just, ja sit VAASA CITY <3 ouh, sielä ollut niiiin pitkään aikaan ! vaikka vielä ei olla osattu päättää, mennäänkö vaasan baareihin, yhtiin kemuihin vai taas kerran even mökille, mut se tiedetään et pitkästä aikaa pakko nähdä, ja etenkin pidetään hauskaa :D (jos vaikka tällä kertaa jättäis ne uimiset väliin.. :D) ollaan _melkein_ koko poppoo sit koos, ku eve, anssi ja juuso on jo vaasas, ja napataan viel teemu mukaan matkalta. voi oon ihan täpinöis, auauaau! viimeks tolla porukalla oltiin syöttelees "sorsanpentuja" (kuten villen mielestä se pitää sanoa) ja oli yks parhaimmista illoista noitten kans<3 ihana ku voidaan olla koko porukka niin hyvin yhes vaikka nähdäänki harvoin, ja ollaan kiiran ja even kans myös "yhet jätkistä" ja saadaan olla kaikes mukana mis poijjakki :D huomen aamu voi taas olla hyvin mielenkiintoinen, ku herrat herää krapulas, mut onneks meil on aina hauskaa niitten juttuja seurates ;D (pluuuuuuus huomen aamulla radalle ajeleen kevareilla & kokeileen kiiran moottoripyörää toisen kerran, namnamnam<3 tahdon myös pärrän, kiitos!)

mut edelleen odotus ja katsastus toisen siirtoon. oman siirtoni olen jo tehnyt, ja jos toinen ei halua mitenkään siihen vastata tai tehdä yhtään mitään yhtään minkää eteen, niin mä en voi enää enempää tehdä.

olo on hemmetin iloinen ja odottavainen ja virkee just nyt, mut samal vituttaa ja väsyttää ja on kauhee epävarmuus. voiko tommoset tunteet kokea yhtä aikaa?



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.