IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

ystävä sua tarvitaanSunnuntai 08.06.2008 23:13

eilen ei ollut sit yhtään haku päällä. kaikki tappeli ja oli idioottijuntteja, etenki kurikkalaiset (en tunnusta että olen itsekkin kurikkalainen). sit ihmiset katoili ja ei vastannu puhelimeen, ja sattu nähdä ku toiseen sattu. ja sattu ku kaikki meni päin helvettiä, ja kukaan ei tienny missä ihmiset on, ja mihin mennään ja ketä tulee kyytis ja koska. sekava ilta, katselin selvinpäin kuskina kaikkia kännisiä, öyh.

mut onneks oli kiva nähä jarno, oli kiva automatka sjoelta kurikkaan hansun, bärin, eskon ja miken kans, oli hauskaa nähä tipi, kaikkia vanhoja luokkalaisia (sori ku myöhästyin eilisestä luokkakokouksesta :D), lasu jajaja kaikkia ihania ihmisiä. ollu teit ikävä, puspus. etenki tipii !

sjoel oltiin abc:llä hakees ruokaa ja poijjille tupakkia, ku kurikasta ei saanu ihmisten ajas. ja oli hauskat keskustelut, tuli hyvää juttua :D "Moi" : DDDD

aamulla oli hivenen väsy herätä töihin. mut töis onneks lämmitti ihana sunnuntain tuplapalkka, nauh <3

ja tajusin eilen ja tänään paljo juttuja.
ystävyydestä ja muusta. ihmisten kohtelusta. ja siitä mitä haluaisin elämältä.
ja miks hemmetis mulle käy koko ajan sillee, ku aattelen et nyt ei kiinnosta kukaaaaan mies, nyt on sinkkukesä, kun en ole kertaakaan kunnolla sinkkuna ollut, ja sit löytyy kaikkia kivoja ihmisiä, ja huomaan et tää mun "vttu miehet ei kiinnosta" asenne alkaa horjua.
apua. poistakaa hyvännäköset ja hemmetin mukavat miehet maailmasta, niin ei tarvis miettiä miehiä !

mut nyt kattoon huippumalli haussa ! nii, ja miksu (eli mun agenttimanageri, kolme tiliä yläneeltä omistava "ei helppo vaan varma" moton omistava herrasmiehen ilmestymä) kuulemma esi-ilmotti mut sinne jo ens vuodeks. et siitä tulis rikas ku se ottais mun rahat ja kaikki vip-kemukutsut. :D

ja maailma on sikapieni, tutustun koko ajan ihmisiin kummallista kautta, ja sit tajuan et kaks mun tuttua tuntee toisensa ja mä tunnen kaikkien tuttuja, ja tutustuin uudestaan muutamaan ihanaan ihmiseen, ja oon siitä ilonen! vanhojen aikojen ystävät on parhautta!


ja nii, bon jovin all about loving you video on aivan ihana <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.