IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

pröväns ja rmj ja kaikki <3Perjantai 13.06.2008 02:52

ah, nyt on miulle ja hansulle tilattu liput rmj:hin, 190e meni mut on sen arvosta<3 viikon päästä olis sit lähtö! jännitys on nyt jo kova, viimevuonna kalajoella oli upeaa, ja tästä vuodesta pitäisi tehdä vielä upeampi (:

mmut, kun pääsis ensin tuosta provinssistaki! huomennahuomennahuomenna se on<3 alkanu tulla jo kauhia täpinä festareihin, kun nähnyt miten alue on alkanut kasaantua ja porukkaa oli jo keskiviikkona tullut seinäjoelle. huomenna aamulla sit sjoelle ajellen, sit vähä hakeen juomia, sit jenni ja jossu asemalta ja marian työ, ja sit se voi alkaa! paras viikonloppu tulos, kaikkia ihania ihmisiä tulos paikanpäälle, ja puhelimesta loppuu akku varmaan jo alkuillasta, mut ainaki hauskaa pidetään!

harmitus vain kuin jotkut tietyt ihmiset eivät pääse paikalle, mmmut.. (: pidetään hauskaa sillä porukalla mikä saadaan mukaan (:


ja voi, löysin eilen kurikasta maailman ihanimman lenkkeilypaikan! sieläpäin jo ennenkin lenkkeillyt, mutta nyt löyty niin luxuspaikka, et musta on tullu ny ihan himolenkkeilijä, ja koko ajan siel juoksemas :D päätin alottaa nyt kunnon siedätyshoidon, jos saisi tuota rasitusastmaa vähän paremmalle tolallleen, ja sais edes jotain liikunnallista rutiinia elämään (: oli eilen pakko soittaakki hansulle, et tulee sinne mun kans lenkille jokupäivä, ku en olis uskonu et kurikasta löytyis nii kauniita maisemia! nam. ja nyt oon ylpee itestäni ku oon vetäny kunnon lenkkejä, eikä tuo rasitusastma oo ihan kauheesti haitannu (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.