IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

OsCruise '08 !Maanantai 13.10.2008 22:43

eliikkäs. seinäjoelta (+ plus toki lähipaikkakunnilta) olisi tarkoitus kerätä poppoota lähtemään kaikkien aikojen parhaalle laivaristeilylle eli OsCruiselle (; tarkoituksena olisi kerätä sen verran paljon porukkaa, että voitaisiin tilata myös linja-autokuljetus porukalle, ja mitä suurempi ryhmä saadaan kasaan, sitä halvemmaksi tulisi. eli tietämättömille pieni tiivistys siitä, mikä OsCruise on;

"OsCruise’08, Amisten perinteikäs lysti-laiva, 22h risteily, joka kerää yhteen yli 1000 Amista. Lähtö Turusta ja paluu Turkuun, OsCruise-vesselinä on tuttu Silja Europa. Tapahtuma-aika on sunnuntai 16.11. ja laiva lähtee kello 20.15, Ohituskaista™-ryhmäläiset terminaalissa viimeistään klo 18.00. Paluu Turkuun 17.11. Alaikäiset jääköön satamaan tällä kertaa.
Risteilylle osallistuminen maksaa 25 euroa / henkilö ja hytissä tulee olla vähintään kolme matkustajaa.

Matkaohjelma: 20 – 23.00 Moonlight-disko, kansi 7: OsCruise’08 Swim Off-aloitus. Kansakunnan eturivin Stand Up-koomikot, musiikkia, Miss OsCruise ja Amis with Attitude kuvien julkistus ja palkitseminen, sekä ennen kaikkea muiden OsCruisailijoiden tapaaminen.

Viime vuonna myytiin 900 paikkaa 68 minuutissa ja tuloksena oli syksyn parhaat bileet merellä. Tänä vuonna paikkojen määrä on taas pyritty nostamaan, mutta paikat loppuvat silti kesken ja moni jää ilman.

Osallistumisen ehto – Members Only. Osallistuminen risteilylle edellyttää Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n jäsenyyttä!!
Kun jäsenkortti puuttuu?
Ei hätää, ehdit vielä hyvin hankkia OSKU ry:n sinisen opiskelijakortin nettisivujen kautta osoitteessa http://liity.osku.info Maksettu jäsenmaksu ja liittymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetty jäsennumero oikeuttavat sinut osallistumaan risteilylle. "

eli tiivistettynä paras risteily merellä, joka voittaa kaikki muut risteilyt 6-0. viimevuonna seinäjoelta lähti siis lähemmäs 200 henkee, ja nyt olisi tarkoitus kerätä sitten täysi-ikäisestä poppoosta porukkaa laivalle. lisäkysymyksiä saa esittää, ja ilmoittautua saa ja pitää. ilmoittautumisen voi hoitaa joko laittamalla kommentilla tähän halukkuutensa lähteä laivalle, tai laittelemalla sähköpostia osoitteeseen elina.saunamaki@osku.info . ilmoittautumislistoja on tarkoitus myös laitella syysloman jälkeen kouluille.

kuvia ja videomateriaalia löytyy mm. oskun sivuilta ja youtubesta
http://www.osku.info/galleria.php?show_kat=33
http://www.osku.info/galleria.php?show_kat=25
http://www.youtube.com/watch?v=UKt2bgxxzA8 kohdassa 3:15->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.