IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

aleksi 13 pus <3Keskiviikko 22.10.2008 01:27

arvatkaa miten unelmaa on päästä tb:ltä aleksille töihin? ihan parhautta!

jännitin ekaa työpäivää ihan sikana, mut ei kyl olis tarvinnu - työkaverit oli edelleen niin mukavia, eikä tullu yhtään ulkopuolinen tms. olo, ja sain harjotella kaikkee ja nyt jopa osaan jo vähä! torrrstaina uudestaan, tuo on kyl niin kivaa, unelmaduuni, ei muuta voi sanoa. en käsitä vieläkää, miten oon päässy noin mukavaan hommaan, sompailemaan laukkujen ja kenkien ja vaatteiden keskelle ja puhumaan kaikille ihmisille, ja saan siit viel palkkaa! tuntuu vaan siltä, et olis shoppailees tai jonku makutuomarina, javoi.


en oo katunu sekuntiakaa et tuonne hain. pus<3

ja nam niitä vaatteita & kenkiä & laukkuja! työn miinuspuoli on siis se, et tekee mieli ostaa kaikkee, ku saa tarkastella kaikkee tarkemmin, ja näkee kaikkee etukäteen. voi täs hieman vaate ja asustevalikoimat kasvaa... :p

ainut miinuspuoli täs päiväs oli (tylsien yrittäjän eläkemaksujen laskemisen lisäksi) se, et ku kävin äänestämäs niin se muija pölli mun ajokortin ku unohti antaa sen takas! kiitti vaan :D hhah jos se tunki sen vahingos sinne kirjekuoreen, niin ompa vaalisalaisuudesta taas jotain hyötyy. hmp. toivottavasti vaan saan sen sit takas!

huomena oskun roadshow seinäjoelle pus<3 saan pitää meidän koulul hansun kans infon, hiukka jänskättäää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.