IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

np. McFly - Home is where the heart is <3Maanantai 05.03.2007 21:14

Tää kappale on kaunein ikinä. Liian ihana. Liian kaunis. Liian täydellinen. <3

Oli taas VÄHÄN hauskaa, kun Sophie oli meillä. "siis, oikeesti oot sä koskaan miettiny, miten hyvin ne oikee osaa laulaa ja soittaa?", "kuuntele nyt!!", "kato nyt miten ihana se on!!", "Mitäköhän niitten päässä on liikkunu ku ne on tehny tän kappaleen, ai mut hei, se onkin Tomin tekemä, ei mikää ihme sit..."
Jutut rupes oleen aika outoja siinä klo 01.00 jälkeen. "Jast Mai Lakeeeeee!", no ei sille mitään voi, jos Danny on vaan niin aww siinä haastattelussa.

Marli-poni on huipuin poni ikinä. Oli se vaan niin hurja Larsenin valmennuksissa. Pukitteli ja riehu vaan koko ajan. Ja hyppäs niin hienosti. "Siirtäkää tota okseria puol metriä eteenpäin... ai nii joo... no Hanna pistä se laukkaa sit tossa välissä, se on nyt aika pitkä sille..." Marli vaan on niin huippu <3. Larsenkin kehu meitä. "Tänään meni tosi hyvin, ja sä olit ihan oikeessa, se laukkas paljon paremmin tänään". Marli vaan on niin paras! Pitäiskö vielä enemmän ylistää Marlia?? :D

np. McFly - Friday Night <3

Hah. Tänään ratsastin molemmat. Wisby on oikeesti niin tyhmä hevonen ettei mitään rajaa. Aina pitää pelätä jotain. Ei ikinä vaan voi mennä rennosti, ei, ei tietenkään. Joku kulma nyt varmasti hei hyökkää sun päälles. Ainut askellaji missä se nyt meni kunnolla oikeinpäin oliki sitten laukka. Ravissa se oli vaan koko ajan hirmu jännittyny, vaikka kyllä se välillä siinäkin jakso ihan vähän tehä töitä. Ärsyttävä hevonen se vaan on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.