IRC-Galleria

[uuh]

[uuh]

LAHNA para siempre

UNITED COLORS OFMaanantai 02.04.2007 10:45

benetton.

vaha niinku plastic girls mut.. benetton. meian kaveriporukkaa siis kutsutaan tolla nimel. ja syy on hyva. 6 tyttoo. yks megablondi (saatte arvaa). Marite blondi mut tummempi. Panchi punatukkanen ja taynna pisamia. Marianne jotenki ranskalaistyyppinen vaalee brune. Ani vaha jotain aasialaista meininkia mukana. Pastela tays chile.

juu no en nyt vielakaan tajuu koulust mitaan. saas naha huomen saan pari koetta takas. voin vannoa etta lukemat ovat lupaavat :D joku chilen varhaishistoria ja psykologia. si si.

elama rullaa. perhe on vielakin taydellinen. kavereita on pilvin pimein. carreteja on myos koko ajan. tama on koko elaman kohokohta. (ps. venaan jouluu ja joulun kohokohtaa. roope-seta: "nyt on laulujen aika!")

olin nyt vkl jollain afs leiril aricassa. sinaansa ihan mielenkiintonen idea mut 3 paivaa puhuttiin ongelmista ja mun ainoo ongelma oli toi leiri. jajaja. mut osottautu sittenki aivan upeeks. no syy oli valitettavasti mun ja mariten. meian huone oli se missa bailut pidettiin. me oltiin ne jotka karkas ostamaan piscolaa (me oltiin ne jotka houkuteltiin muutki mukaan). me hypattiin uima-altaaseen ekana. me oltiin ne jotka piti allasbailut. me oltiin jopa ne nortit jotka toi omat koneet mukanaan mut olipahan musiikkia. me oltiin ne jotka joutu vikana paivana pyytamaan anteeks kaikkee mita ei ois saanu teha :DD lo siento. mut me saatiin jopa afs henkilot vetamaan piscolaa. NUNCA NUNCA<3 let's rock this CHICKEN!

ens viikol onneks vaa 4 paivaa kouluu ja pitka viikonloppu ja pitkat fiestat. hang-over on vuoden teema.

toivon et oisitte taal. chaooooo y besos! :*****

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.