IRC-Galleria

[uuh]

[uuh]

LAHNA para siempre

AAHPerjantai 03.02.2006 17:59

Tehtävä on seuraava:
Paljastan itsestäni viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi henkilöä, jotka haastan tekemään saman homman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani henkilöt tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heille tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) peilaan itseäni ihan aina kun vaan voin

2) en voi nukkua ellei kännykkäni ole tyynyni alla

3) vastaan typerästi puhelimeen

4) aina kun laitan hajuvettä laitan bratz-nukelle kans naamaan

5) nolataan marin kanssa itsemme aina

haastan seuraavat: [aah] [aah] [aah] [aah] [aah]

DA TURKEY SONGLauantai 28.01.2006 13:50

oon niin varma et mun ja marin tulevaisuus säveltäjinä on oivaa! siis mehän sävellettiin.
im not a rockstar, im not a popstar, but im a seastar! OOOOO NUIT. niin herkkää. niin kaunista. niin todellista. ja teemana tietty meritähdet.
mut se oli kyl helmi löytö se san jose sharks goal horn.

katottiin marin kaa lost! eikä tajuttu.
"hei toi näyttää tutulta"
"se on siitä taru sormusten herrasta"
"niin se.. mervi!"

sitä ennen kuitenki oltiin harkois ja mari unohti kengät kotiin. lainasis sille tietenkin omaani ja yhdessä lähdimme pomppimaan yhdellä jalalla kohti parkkipaikkaa. valmentajat häpes.

sit mentiin kattoo disney on ice. viime minuuteilla saimme vielä ostetuksi karkkisäkit. ja tietenkään ei ite löydetty paikoillemme vaan jouduimme kysymään varmaan jokaiselta henkilökunnan jäseneltä tietä. äiti oli juonitellu meille aitiopaikat! hävettiin. saatiin erikoisvilkutukset kaikilta miehiltä. ja aina ku tyyliin tungettiin ruokaa suuhun ne vinkkaili toisella silmällään meille.

vufvuf. tänään ois sit mattii tiedos. mari vois soittaa mulle.

BADINERIE RAIKAA!<3

OIJOIJOI AIJAIJAI!Maanantai 23.01.2006 22:55

niin ja soitin hotellissa MAXILLE n. 22.30. jännittyneenä painoin kaiuttimen kuvaa jotta muutkin kuulisivat hänen sulosointunsa. ja pian hotellin käytävillä raikasi maanmainio runo, NAISEN TUOKSU! artikulointi oli huikeaa ja suoritus oli maxilta sensaatiomainen. se jos mikä oli HURMIOIDEN HURMIOO<3
kiitos max :D saatiin päivän naurut.

AL-QAEDAMaanantai 23.01.2006 13:48

pakistan. 12 H HURMIOO EI MIKÄÄN VOITA! OOLEOOO!<3 laulettiin. JA KOVAA. kolmeen päivään ei oo ääni toiminu enää kunnol. "vaihtakaa biisiä".

ne 8 ruokasäkkiä oli hyvä idea. vihdoinki saatiin otettua sipsii ja karkkii mukaan. kato niinku tulomatkalle! eikä meil menny ku... kolme vuotta tajuta se. nonni :D

hotelli gimmel. ei menny kyl ihan nappiin. saatiin taas hävetä. onneks ei sentään menty keittiöön vai mitä mari? :'DD ja ens kerralla otetaan vaatteet ja kengät mukaan ja jätetään ne helmet :D

ja tietty me mentiin väärästä ovesta ja eksyttiin. nyt tiiän miltä tuntuu olla syväjäädytetty ja miltä tuntuu ku nenäkarvat jäätyy. siistii :D jotenki meit aina dissataan. "noni kirsi ja mari katsokaa TÄSTÄ mennään. TÄSTÄ" "EI. älkää päästäkö kirsiä ja maria kahdestaan!" jne. kiitos.

"me ollaan se shiva" oliks toi nyt niin hyvä idea? oli. ja sängyl pomppiminen oli kans :D patjat lenteli ku ei me oikeen osattu. kuvat tulee sit myöhemmin.

nyt oon kotona ku ääni oli liian kaunis aamulla. syön. jihuu.

mitäköhän siit jormalast tulee? tai italiasta? tai ranskasta? tai atlantasta?
vastaus: HURMIOOO

<<<4

LALALAAMaanantai 16.01.2006 00:48

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ja musiikki soi!

RANTAMEKKOKeskiviikko 11.01.2006 23:06

jääroosa. DET WÖRKA. iiitalii. ja ne LIITURAIDAT<3 meiän tulevaisuus näyttää hohdokkaalta. selasin taas katalogia ja DET WÖRKA.

me taalailtiin svenskaa aika paljon tänään med märai. nyt ollaan aika tiptop. mary voi olla tip ja mä oon top<3 perseillään.

heeleehoolehoolehooleeaaaaheeleehoolehooleeaaa.

lauantai tulee toimii. JUST DE. me aateltiin vähän syödä! no ei. ei me aateltu vähän. aateltiin syödä paljon! no ei me kyl mitään aateltu. se tulee luonnostaan.

tänään pesin paitoja. olin koulussa. sit olin vähän lisää koulussa. sit söin. jihuu.

leimailin nallejen... nallien... nallejoiden... no niiden kuvia paperille. nalleleimassani vilkkuu valo.

kaks pistettä vajaa imbesilli. nyt vain idiootti.
52<3 ja tietty maryn 69<3

en koskaan löytänyt pirtelöäni :(

terveisin ja tapailemisiin

PONYHARJALauantai 07.01.2006 18:52

aattelin tehä pupu pompotille kaverin. silläkin olisi lippis. taita.

huomenna toivottavasti ollaan taas hurmiossa juhannusponin kanssa. tein taas uusia hurmiokuvalöytöjä mari! ne täytyy lisää.

menin naimisiin. <3 nyt voidaan syödä yhessä. jihuu.

to the moon and back. päässä soi kailiii.

eilen nimipäivät. miks mun toinen nimi ei voi olla suomalainen. paitsi et voisin käyttää sitä atlantassa. joo ei. MARI TEHÄÄN NE LISTAT NYT JOSKUS! can't wait. julie + perhe on kivoi. siit tulee kivaa.

tänään laitoin vaniljaa. ja bratzille kans. ja toiselle.

pitäis ommella paljetteja. eilen oli hurmioitunut aamujää. lisää sellasia. mari soita niin saat uudet askeleet.

en sampa. sampan. sampor. samporna.

uus aviomies toimii.

EIKULauantai 31.12.2005 04:21

me siis inventoitiin

KAAPPIKELLON KUMMITUKSETLauantai 31.12.2005 04:21

oho 12 kumahti jo. no tänään onki sitten hauska ilta. pitäis herää yheksältä et kiitti vaan härkönen :D

tänään tehtiin reikä. jihuu. enkä edes syönyt paljoo.

oltiin marin kaa yks ilta töissä! s-marketissa. onneks mun vanhemmat ei tosiaan antanu mulle nimeks suvi-marketta ku en haluu et mun lempinimi vois olla s-market. laskettiin tuotteiden määriä eli investoitiin tai jotain. jotenki oltiin taas paikan tyhmimmät. "mä voin selittää teille kahelle henkilökohtaisesti ku te ette oikeen näyttäny ymmärtävän mitä pitää tehdä" eipä tietenkään. mut se oli kyl karsee kuka opasti meitä :D ja ku saatiin ne takit ku meil oli kylmä ku oltiin makkaraosastolla! ja ei me osattu ees hakee takkeja :'D "mari pitiköhän meiän mennä ton perässä tonne sisälle?" "ai jäitte sitten oven ulkopuolelle?" no ette te tajuu :D eikä me osattu ees laskee! "haittaaks jos siel on jotain laskettu väärin" "no itse asiassa..haittaa. hei voisitsä mennä tarkistaa noitten kahen hyllyn?" "joo mitkä kohat tarkistetaan?" "no...koko hylly" ja sit me syötiin. meille vaan naurettiin :D ja sit ku lähettiin pois niin eihän me sitäkään tietty osattu. joku vartija rupes selittää tarkat ohjeet mut sit se luovutti ja lähti viemään meiät ovelle. niin ja eka me myös mentiin ihan väärään s-markettiin! ja sit käytiin pirtelöllä ja mä unohdin mun pirtelön metroon! :'(

no mä ainaki tajusin kaiken tosta.

juhannusponi vois taas soittaa pian<3

KIPPIS.

6111Sunnuntai 25.12.2005 15:03

niiiiiiiin pieni. oon tottunu isoon. eikä nallekaan mee! tai menee mut tippuu.

mulle jäi viel teddy's hittejä ja muita juttuja et mari vois raahautua tänne. tai voitais mennä ostaa uus satsi ja moikkaa sitä meiän myyjää. miten sille aina tulee tauko ku me astutaan jonoon? :o

kauhukseni huomasin kuinka apina oli lisännyt kuvansa nettiin.

tänään mennään hannan kanssa luistelee ja se toimii :D

eilinen ilta oli aika mielenkiintoinen. sonjaaaaa miten ne "hyvät" jutut menikään? :D mut punkku oli jees. ja joku pöhkö autokuski heitti meiät shellille<3 eikä matkaa ollu ku joku 50 metrii.

HELMET! joo hyvä et muistin. vois mennä moikkaa tumppia samalla.

mun hiukset kasvaa.

pissa-liisiiiii ja barbaraaaaaa<3