IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tylsyys kasvaa mahaa nopeammin..Tiistai 05.06.2007 12:01

Pakollinen atk-kurssi ja sen (mulle) vaikeat kokeet..jee. Huono olo meinaa puskee ja aamupalan ylösnousemus kiertää mahas =/ Mugavaa, I must say! Vauva tekee itellee tilaa mahas ja siihe mallii koskeeki että paikat leviää =D Eli musta tulee pläski. Saa nähä kuin pläski olen joulun jälkee... *vauvaa odotellen* <3

Mukavaa...=D Maanantai 22.01.2007 18:55

Elina kiskaistiin elämään maailmaan eräänä kuumana aamuyönä. Sateen lakattua näki että hänestä tuli tyttö.. Perhe oli kadehdittu ja he söivät vain kerran vuodessa. Koulussa hän oli hyvä, siellä häntä ei pidetty tyhmänä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi raivostuttamaan matelijat, niinpä elannonansaitsemiskeinoksi tuli postimerkit.

Elina kehittyi kymmenennelläkymmenellä varsin äksyksi. Päähänsä hän sai tummanruskeat hiukset, sekä mustat silmät.
Googletustaidoista johtuen hän oli hyvin himottava. Lempiruokaansa näkkileipää purjokastikkeessa hän sai työskennellen sipulirengasmainoksena.

Elina ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan auton ratissa. Alkoholia hän käyttää lääkkeenä.

Hän löysi itselleen puolison jonka kanssa luuli menevänsä naimisiin.

Sen pituinen se.

Näin se viikkoki taas alkoi..Maanantai 27.11.2006 15:30

Sängystä ei meinannu malttaa nousta kun liian pimeää....mut pakko oli sekin tehä. Kahvia hörppies ja heräilles aikaa vierähti ja sit oliki aika avata ruotsin(paska) kirja ja y.r.i.t.t.ä.ä. opiskella(muka) hirveel mielenkiinnol!!! =/ Ei tästä pää parane, koulu on paska paikka, mut käytävä silti. #Päivän mietelause: Jos aurinkoa ei olis, olisko elämää? (Kai sekin on jo todistettu mut lukematon ei tiedä..;) )# Ja paskat, kuka tääl nyt pimiäs viihtyis!! =D

Yksin mietiskelyä perjantaihin...Perjantai 24.11.2006 22:32

jaaha, eipä oo tullu päivistä kirjoteltuu missää muodos parii vuotee, joten jos ny sit näin =) Jälleen yksinäinen tylsä pe-ilta ja huolestuttaa kui voi käyä kaks siduu kupolii...(voi luoja, pitäskö juua känöset muka useemmin ku kerta kuukautee???). Mutta en anna tapauksen lannistaa. Keho vetäis kovasti ihmisten ilmoille mut millähän sitä taas...ilman cashii ja tsillai =( Kotona tulee minun oleva tämänkin illan loppuun asti, huoh...toispa huominen jotain uutta tullessaan. Toivoa saattaa?
- Vanhemmat »