IRC-Galleria

Kreikan mielenosoitukset ovat menneet jo aika pitkälle näemmä (http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2008_greek_riots.html) Polttopommejahan siellä viskellään. En kannata silmitöntä väkivaltaa, mutta jos kreikkalaisilla nuorilla on aihetta, niin siitä vaan. Eihän se ammuttu nuorukainen (Alexander Grigoropoulos) ollut paljoa minua nuorempi. Vain viisitoista vuotta vanha.

Haluaisin henkilökohtaisesti haastatella kreikkalaisia nuoria asiasta, mutta varojen puute estää minua matkaamasta sinne. Myöskin haluaisin nähdä tahi kuulla Kreikan hallituksen reaktion näihin mielenosoituksiin, muun kuin kyynelkaasun, mellakkapoliisien maskien ja pleksikilpien takaa. Silmästä silmään, sekä silmä silmästä.


Muissa uutisissa:
"Lasten keskinäinen väkivalta yleistä" (http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2008/12/lasten_keskinainen_vakivalta_yleista_438233.html) ei ole mitään uutta. Onhan tuokin tiedetty (ja ollut voivottelun aiheena) jo vuosikausia. Eipä tuossa teinityttöihin kohdistuvassa seksuaalisessa väkivallassakaan mitään uutta ole.

"Bushia kohti heitetyt kengät hävitettiin" (http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2008/12/bushin_heittelijan_kengat_havitettiin_438953.html) onhan tuo uusi uutinen, mutta huomattavan merkityksetön. Elleivät kengät sitten sisältäneet kaikkien maailmankaikkeuden arvoituksien avainta...

"Headbanging voi aiheuttaa aivovamman" (http://yle.fi/uutiset/viihde/2008/12/headbanging_voi_aiheuttaa_aivovamman_438367.html) eipä tuossakaan mitään uutta ole... Ja nuo suojakeinot on tiedetty jo metallin kuuntelemisen alusta asti. Eli ei mitään uutta.

"Lakupiiput halutaan kieltää" (http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812188797256_uu.shtml) siis anteeksi että kuinka? Tämä on taas sitä saatanan "poliittista korrektiutta", Aivan sama asia kuin neekerinsuukot. Täysin vaaraton tuote kielletään taikka muokataan lailla, vaikka siitä ei olisi mitään haittaa, ehkä peräti jopa hyötyä.

"Nuuska halutaan kieltää kokonaan" (http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812188796011_uu.shtml) En näe tuossa mitään haittaa, siis onhan nuuska vaarallinen päihde... Toisin kuin ne lakupiiput... (Jotka ovat suurta herkkuani)...

"Isä tarjoaa tytärtään vaimoksi Irakin kengänheittäjälle" (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812188796229_ul.shtml) Ok selevä. Feministit ilahtuvat varmasti. Eipä itseäni kiinnosta pätkääkään.

"Vauvan aivoissa kasvoi jalka" (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812188797105_ul.shtml) aika mielenkiintoinen uutinen. Ainoa sellainen lakupiippu-jutun lisäksi.

"Copterline lopettaa säännöllisen liikenteen" (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1627071) vähän huonompi uutinen, nimittäin helikopterilla Tallinnaan matkustaminen oli ihan kivaa. Onneksi niillä on suunnitelmissa uudelleenaloittaminen myöhemmin.

"Alaikäisten tupakointi halutaan laittomaksi" (http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1627012) aika säälittävää, etenkin kun se on jo laitonta... Ja tupakkatuotteet eivät ole edes kunnolla esillä. Ja itse en tupakoi by the way, joten tämä uutinen ei oikeastaan koske minua ollenkaan.

Eli taas kerran tylsä päivä ilman mitään uutisia... Enteileekö pahaa? En edes halua tietää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.