IRC-Galleria

flaksi käy kuin aina...Sunnuntai 08.02.2009 22:46

nNoh, oltii akuden kaa kapessa ja mietitii mitä tehtäis ku kello oli jotai yli seittemän ja sitten siphodeli tuli vastaa ihmee flaksilla, ja kerto että 44:nen o auki koko yön.. suunnattii sinne ja ajateltii lähtee sitte kymmeneltä. koska se oli auki, oli syynä tietystijoku anime-manga-hörhöjen tapaaminen "all Nigter".. jollai ihmee flaksilla pelihuone avattii, ja kyl sine sitte oli pakko jäähä pelaamaa kahteen, yöhön. Siphodelit lähti baarii yli kymmenen (oisin menny kyllä itekki, jos oisin ollu 18v.) eli akuden kaa pelattii pinq ponqua ja bilistä.. noniih kello kaks, eli lähettii tai aku lähti kotii, mut minun pussyaikataulut ee pitäny ihan paikkaasa, eli jäin sinne sitte ja päätin lähtee aamun ekalla dösäl 6.40.. joo sen 4h meitsi katto ihan vitun pasaa anime-pornoo..pelasin vitun idioottien kaa GH:ta ja niin.. sitte lähin siihen bussiin......

minun kortti menny tietenkin 6h sitte vanhaks eli JÄIN TAAS nukelle..alko pikkuc hiukomaa oma sänky.. niinpä piti jäähä 2 tunniksi vielä..elikkä olin yhteesä 13h nukella..

Se mikä täs vituttaa on se että alunperin oli tarkotus mennä 19.05 bussis kotii, kun nimittäin en vain mennyt.. seuraava episodi, kun olin kaheksalta kotona nii iskä oli onneks nukkumas, mutta heräsi tunti aikaisemmin ja heräitti minut 10.00 eli olen nukkunut 2h, vitun flunssanen olo ja melg kuumetta..

ShiLLÄ laiLLa (Y)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.