IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 16:22

Oliko ehka paras paiva tanaan?

Meilla on kahen viikon loma ja talla toisella viikolla on jo iskeny mukamas tekemisenpuute. Kaikki on vaan toissa! Mutta joo eilen pakotin sitte samin lupautuun tulla meille koko paivaksi mua viihdyttaan.
No idea miks sanoin, etta heraan yleensa siina kymmenelta, etta tuu millon huvittaa. Im such a dumm ass! Alkaa never ever sanoko ihmisille, etta tuu millon huvittaa.

Tasan kymmenelta sam sitte laittaa viestia, etta oonko hereilla. Tsiisus. Meinasin vaan ignore koko viestin ja pretend sleeping. Hah oon kunnon kaveri <3 No vastasin kuitenki ja tadaa sam pamahtaa meille tasan viiden minsan paasta. Ihanaa. Olin viela sangyssa.
Se raukka oli joutunu tulemaan sen aidin kyydilla aikasin aamulla, koska se asuu a bit out of the town. Siella se sitte oli oottanu kaks tuntia vaan, etta heraisin :o
Arent i nice? 8)

No hengailtiin siihen neljaan ja kaytiin lounastamassa down the street etc. Just ko aattelin, etta taas alkaa tylsyys Jemma soitti mulle, etta haluanko menna niitten kans veneilemaan. Wihiiii!
Oli parasta ever!

(mitas vittua luin tan tekstin, kirjotan muka hakana suomea, mutta en etes huomaa kuinka sanon joitain juttuja enkuksi, joo vois vaikka rueta kirjottaan naa merkinnat kokonaan englanniksi..)

Mentiin Jemman ja sen pikkuveljen, joka on mun party bro 14v hehee, pidin siita viime bileissa huolta ja kannattiin yhessa 8)) se on niiiiin pieni ja sen pinkit hammasraudat on aika coolit.
ja Jemman iskan kans.

Mun pitas varmaan selittaa aiheesta Jemman iska vaha enempi. Se on ehka pelottavin ilmestys vahaan aikaan. Jos joku ei tieda mita sana karju meinaa, sille pitas valayttaa vaan sen kuvaa. Hapsottava rasvaletti, aijahampaat, tatuointeja hauiksissa, puhuu sillain hassusti suupielesta ja orahtelee sanojen vahvistukseksi. Ja lisaksi se on kunnon bisnesmies. Niitten talo on sikahieno. Mutta sen bisnekset on varmaan vaha omalaatusia. Silla on kavereita, jotka metsastaa sille krokotiileja. Talon lattian peittaa valtava krokotiilin nahka. Kirjahyllyssa on paakalloja ja vessassa tarantelloja ja ainii niitten kaarme on aika vanska, huiii pitelin sita kasissa.

Mutta eniveis mentiin veneilemaan ja leikkimaan kaikilla vesileluilla 8) Kaikkia ihme lapyskoja ja renkaita, joita vedettiin veneen perassa. Ja ei, nyt en puhu naista tourist resort "maksa kymppi kymmenesta minuutista ja vedamme sinua banaaniveneessa, its so much fun!" Ei ei ei.
Nailla miehilla oli ihan eri meininki. Jemman iska ja sen veljet = ei hyva yhdistelma. Ne meni sellasta vauhtia, etta loppuajasta en enaa kiljunu sellasta "aaah minua pelottaa" -kiljuntaa vaan huusin oikeesti puhtaasta kauhusta. Tipuin niista renkaista kolme kertaa, ja se sattu, ihan vitusti. Normaalisti niissa renkaissa pysyy vaikka ei pitaiskaan kiinni, nyt lensin pois kyydista, koska kasista vaan yksinkertasesti loppu voima pitaa kiinni. Ihan sairasta meininkia. Mutta suurimman osan ajasta niiiiiiiin huippua! En saa itestani ikina irti pelon tunnetta, benjihyppyki oli sellanen easy nakki. Nuissa renkaissa mua oikeesti pelotti valilla enempi o___o

Rakastan Yarrawongaa! En enaa ikina valita tasta paikasta. Tuo jarvi on jotaki ihan unelmaa. Kesalomalla porukka menee sinne suunnilleen joka paiva. Ja muutenki se tuo niin paljo lisaa viihtyvyyta. Juokseminen jarven rannalla on ihan toista verrattuna pururataan.
Ja oli ihan uskomaton fiilis tanaan ku aurinko laski ja ajattiin takas meijan rantaan. Huviloitten valot heijastu veteen ja taustalla oli ne friikkipuut (kauempana siella jarvessa on satoja kelopuita, laitan joskus kuvia niista) ja oli vaan niin hyva olo :))

Aah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.