IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 16.10.2008 18:28

ihanaihanaihanaihana paiva tannaa.
Aline tuli takas <3
Sitakaan nakyny kahteen ja puoleen viikkoon, haistakaa kakka muut vaihtarit ku pelleilette jossain safareilla ympari australiaa ja meika panttaa taalla.
Anyway alinen koko perhe came over ja niilla oli tanaan kunnon old fashion aussi barbecue <333
Jeeeeeeeee
Ihanaa ku kaikki nuoret ja aikuiset ja naapurit ja kaikki vaan kokoontuu yhteen, ylihyvaa ruokaa ja musiikkia ja lammin ja tahtitaivas taas vaihteeks ja kaikki on ihania ja naurattaa ja on vaan niin hyva olla, etta tuntuu ettei mikaan vois olla paremmin.
Huomena ois koulua, pah cant be bothered.
Huomenna joku tyyppi, no idea who, tulee hakeen mua kahelta ja ajetaan kolme tuntia jonnekki paikkaan, oon hotellissa yhen tanssikaverin kans yota ja lauantaina uus dance comp. WIHIIIIII

Mutta huomenna haluan hengailla paivan alinen ja sen siskon kans. Oli paras tyyppi ever. Juttelin sen kans koko illan. Kamala ku on tuntenu alinen niin kauan ja nyt yhtakkia tapaa sen siskon. Niilla on kaikki samat lausahdukset ja ilmeet ja aanenpainot ja jos laittaa silmat kiinni ei tiia kumpi niista puhuu. CREEPY.


Nii ja kavin tanaan pilates tunnilla. Meen sinne tasta lahtien joka torstai. 45min ja puoli tuntia siita me tehtiin vatsoja! Mitas vittua. Joka ikinen joka vahanki alyaa mita on pilatesvatsat voi vaan kuvitella. Siis niita ei jaksa teha ku muutaman kymmenen toistoa ja se siita, puoli tuntia!!! Ja on niin yllytyshullu, etta en varmasti loysaa jossain tollasessa ryhmajutussa.
Alkuillasta mun maha teki jotain ihme krammeja ja en tienny pitasko seista, istua, itkea vai nauraa. Meinasin karata vessaan vaan venyttelemaan mun vatsalihaksia :'D
Ei oo ikina sattunu noin paljo. Saa naha mita taa on sitte huomenna....


Ja btw voisin antaa teille yhen vinkin tassa.
Alkaa ikina never ever luulko, etta ootte yksin kotona, koska just sillon ette oo. Ja alkaa ikina puhuko kissoille suomea, koska noh se nyt vaan on mielettoman noloa kun osuu oikeaan aikaan.
Ja vaikka oisitte kuinka sairas ja suunnittelette lolloilysohvapaivan alone at home, herranjumala harjatkaa silti se tukka ja laittakaa jotain inhimillista paalle, ei niita vitun rumia venyneita t-paitoja. Kattokaa etes kerran peiliin. Ihan oman ittenne vuoksi. Koska juuri sillon ku vahiten sita odotatte (ja haluatte) kolme jumalaa kavelee sisaan. Voin luvata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.