IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 21:14

noniin ja viron reissusta hengissä selvitty :D jipajee, tää päivä on menny vain palautuessa hulinasta ja vilskeestä. onneks on ollut vapaapäivä :) mutta nyt alkaa the joulukalenteri, täytyy nähdä .
sitte vähä kotitöitä ja jouluvalot täytyy laittaa ulkosalle ku semmoset tuli hommattua<3 lunta vois vähä tulla niin tuo joulufiiliski sais vielä enemmän potkua! koissu on iha väsyny, on ihanan rauhallinen:nukkuu ja pieree se vaaan :P semmosta joo tähän päivään . jaaniijuu laskujaki maksamatta tossa pöydällä jospa ne vielä hoitais pois... ellua ikävä! kauheesti haluais nähdä ystävää. !! kun täälä kihniössä niitä ei liikaa tahdo olla :DDD ellu ja sanna , ompa ees pari nuorta naista joiden kans puhua ettei muutu iha täysi höperöks.:DD mooro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.