IRC-Galleria

Nyt on sitte tuo kentsu vuoro loppuMaanantai 12.10.2009 21:50

Raskas viikko. Maanantaista maanantaihin aina klo 06:00 ylös ja kämpälle sitten 22:00..

Ja tänään olin niin ressi päivä. Jonna hiillosti ihan suunnattomasti ja niinko olin ihan räjähtämis pisteessä.

Kaiken lisäksi olin tosi väsyny ja rupesin junassa nukkuun. Heräsin ku ilmotettiin "seuraavaksi ylivieska" ja rupesin takas nukkuun. No seuraavaksi kuulin "seuraavaksi vihanti"

Kyllä mua kyrsi suunnttomasti. No huokasin helpotuksesta ku kuulin et ihan heti lähtee siitä juna takasi oulaisiin. No koska meidän juna oli myöhässä niin ko pysähyttiin niin toinen juna lähti samaan aikaan.

Olin niinko niin valmis hirttää ihteni läheiseen puuhun. Otti päähän ihan vitusti ja olin tosi väsyny. No Emmi kävi sit mut hakee Miron kans ja pääsin kotiin. Tänään meen aikasin nukkuun. Se on varma!

Eilen oli kyl niin sulosta. Mulla oli hoitokoirana sellanen bullmastiffi Torsti. Sellanen iso jätkäle ja sellanen niin hellyyttävä. Eilen sitte ilta lenkillä niin ihan ko se ois tajunnu et huomenna ei enää nähä ko aamulla. Silittelin sitä samalla ko käveltiin ja sit se yhtäkkiä löi istuun. Se napitti mua tosi hellyyttävästi ja silittelin sen päätä. Siinä mie seisoin sen vieressä ja poitsu istu tien vieressä. Sitte kyykistyin sen viereen ja kateltiin yhessä peltoa ja samalla rapsuttelin Torstia. Torsti sit käänty katsoo mua ja nuolas. Olipas tosi romanttista :) kyllä sitä poikaa on niin ikävä <sydän> Ja Alia kans! Se on bokseri ja aivan super ihana! En ois ikinä uskonu et voisin tykätä joistain ruttu kuonosista koirista, mut se on nyt sit kumottu. Saija naureskeli et seuraavaksi mulla on bokseri narttu kuvioissa <vink>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.