IRC-Galleria

^^MaNNuKKa^^

^^MaNNuKKa^^

on vapaalla!

Omituisia tapoja :)Tiistai 26.02.2008 13:58


HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Jääkaappi. Se kuuluu vain ja ainoastaan mun käyttöön! Esim.jos niko tai äiti vaikkapa purkaa ostoskassin niin valitan myöhemmin kun en löydä kaapista mitään,koska ne tavarat eivät ole siellä oikeissa paikoissa! eli käyn laittamaan kaikki niinku niiden kuuluisi MINUN mielestäni olla.. :) kaveritkin puhuu jo "marjon jääkaapista" :)

2. Pakonomainen siivous ja järjestely vimma. Jos miklu levittää lelujaan ympäri kämppää siivoan ne samantien oikeille paikoille tai lelukoriin. Miklu raukka saattaa ihmeissään katsoa että mitä se äiti taas siivoaa hänen lelujaan ja se on tavallaan meille leikkiä että miklu sotkee ja äiti konttaa perässä siivoten.. :)

3. Aamutoimet on ihan oma juttu. Ne pitää hoitaa rutiinilla ja jos joku menee pieleen tuntuu koko aamu olevan ihan pilalla.. :)

4. Kauppareissut. En pysty vain kulkemaan kaupassa miklun kans kun niko ostelee ruokaa kaupasta. Senkin asian,vaikka noin mitätön on,pitää mennä oikein. Esim. kauppalistaa ilman en pärjää kaupassa,muuten kaikki ostokset ikään kuin häviävät päästä. Ja minun pitää saada pitää kauppalistaa ja juosta kaupassa keräämässä oikeat tuotteet,nikon en anna tehdä mitään,kunhan puskee miklua ja minä juoksentelen kärryjen kanssa.. :)

5. Televisio. Olen jäänyt koukkuun 2 ohjelmaan ja silloin pitää mökissä olla täysi rauha! Haluan hetkeksi päivän ahkeroinnin jälkeen rentoutua katsomaan esim. salkkareita..jos ne jää väliin niin... ei kunnian kukko laula ja näkee ihan uuden puolen minusta.. ;)


haastetut:

ebessan,
BloodySin,
SekoBoltzi^^,
netta ja
howlingwolf..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.