IRC-Galleria

^^MaNNuKKa^^

^^MaNNuKKa^^

on vapaalla!

4.3-8.3.2008 VuokattiTiistai 11.03.2008 16:41

Käytiinpäs porukalla pekka,anoppi,iina,nella,netta,minä ja miklu tosiaan 4 päivää Vuokatissa hiihtolomailemassa ja oli hauskaa!

Itekki pääsin pitkästä aikaa laskettelemaan ja Miklu pulkkamäkeen ja ei niin isos mäes ollu ikään ollukkaan.. ;)

Ite kokeilin myös laudalla mennä,mutta eihän siitä tullu yhtikäs mittää! Ekana heti ennen ku hissi ehti liikkua mihkää nii olin jo pitkin ja poikin lumessa nenälläni muiden eessä! Tokalla yrityksellä pääsin jopa puoleen väliin,mutta alas tulo taas oli sit IHAN eri juttu taas se.. ;) hehe.. olin tyyliin joku "tappava ase" siellä muille ja itselleni ku "rymistelin" millon mitenki päin sitä saatanan mäkee alas! Sittenhän muut oli ostanu hissiliput jo VÄHÄN isompaan ja jyrkempään mäkeen.. Ja mut sinne raahattiin kans ettei mee turhaan rahaa hukkaan jos jätän hissilipun käyttämättä..
Niinpä niin..Siellä pääsin jo sinne kohdalle minne pitikin,mutta alas tulo tuotti taas vaikeuksia,onneks ihmiset ymmärsi ku olihan mulla just sattunu pipo päähän jos lukee: "sekopää" :)
Niinpä meni viimein hermo ja lähdin vaihtamaa laudan suksiin,ja valitin niille komeille mies myyjille että jos tää meno jatkuu niin mulla on molemmat perseposket amputoitu ja oon mäes vaaraks itelleni ja muille.. Ihanat miehet ymmärsi yskän ja sain sukset ja meno jatkui iltaan asti.. ;)

Ei tulla tätä naista näkee pitkää aikaa Vuokatin rinteillä,ainakaa laudalla.. ;)
Pääasia että reissu oli ihana,Miklu oli onnensa kukkuloilla ja kaikilla oli muutenkin hauskaa.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.