IRC-Galleria

^^MaNNuKKa^^

^^MaNNuKKa^^

on vapaalla!

LahtiMaanantai 07.04.2008 19:45

Jep jep,täällä Lahdessa tosiaan palloillaan ja kiivaasti kämppää etsitään.. ;)
Olin 5 vkoa Miklu ukkelin kaa kaksistaan. Nyt sitte oltii koko perhe yhdes viime vk-loppu ja nautittiin toistemme seurasta,ihailtiin Lahtea ja kuinka kaunis paikka tää onkaa.. ;) Käveltii sataman rantapromenadilla ihaillen järvimaisemia ja rannassa olevia luksus kämppiä.. :)

Miklu lähti tänää mummolaan Oulaisiin ja me jäätii Nikon kaa tänne Lahteen ettii kivaa kämppää ja nikolle hommaan kiireen vilkkaa sitä ajokorttia..Kämppä vissii sitte tänää löyty just siitä rannasta mitä mietittiinki ku mentii siitä ohi.. ;) Ja ajokortin Niko hyvällä tuurilla saa jo viikonloppuun mennessä!Että on niillä asioilla sittenki tapana järjestyä! :D

Mitenhän sitä osaa olla ilman Miklua viikon? Kait sitä jotenki pystyy keskittyy vaan muuttoon ku ei ajattele sitä ikävää ja huolehdi miten se ukko siellä kaukana pärjää.. ;)
Pääsis jo nyt vk-loppuna muuttamaa ku en malta oottaa et asuis jo siin kämpäs,ku on se vaan niin hieno,oma saunaki mistä oon varmaa ikuisuuden haaveillu.. ;) Ja pääsen yhteen lempipuuhistani eli sisustamaa uutta kämppää! jeij!

Kulkeminen tuol kapes on vaan viel aika vaikeeta,mut eiköhän se siitä.. Mun suuntavaistoilla olisin ollu jo luoja ties missä päin,ja mitä lie kaupunkia! hehe.. ;) Mutta oppaina on ollu joko Niko tai Joni,niin pikkuhiljaa ku niitä kuunnellu nii muistaa jo millä linkulla mennää kapee ja millä pääsee pois.. ;)

Tekemistä ainaki riittää,eikä varmasti tuu aika pitkäks ku tänne asettuu.. ;) Vähä vaan sillee jänskättää muuttaa isoon kaupunkiin,ei kavereita,perhettä tai tuttua ympäristöä,vaan olo on kuin pikku lapsella joka tutkii paikkoja ensi kertaa elämässään,uteliaana,eikä tiedä mikä on mitäkin.. ;)
Mutta muuten on ihana vaihtaa maisemaa homekämpästä keskeltä ei niin sitte yhtään niinku mitään,eli Simosta.. ;) Mutta nyt filmtowniin vuokraa joku leffa,ostamaan pitkästä aikaa vähän mässyjä ja löhötä ilta vaan paikallaan ku ei tarvitse hoitaa Miklua.. ;) kyllä elämä on ihanaa..!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.