IRC-Galleria

1. Mitään pahaa naisen miespuolisista ystävistä

Nainen tulkitsee tämän vain epävarmuutena, eikä se ole koskaan ollut kenenkään mielestä kiihottavaa.

2. "Soitan sinulle perjantaina"

Puhelinkeskustelun päättäminen tarkkaan lupaukseen toimii silloin, jos yrität myydä naiselle vakuutusta. Jos haluat pilata kaiken spontaaniuden tai sen ilon, että nainen voisikin soittaa sinulle, anna mennä.

3. Mitään tulevaisuuteen viittaavaa

Jos suunnittelet jo ensimmäisillä treffeillä seuraavia ja sitä seuraavia treffejä, nainen tajuaa, että olet todella kiinnostunut hänestä. Valitettavasti naiset nauttivat haasteista, vaikka eivät sitä aina myönnäkään - edes itselleen.

4. "Kuinka monen miehen kanssa olet ollut sängyssä?"

Paha virhe. Ja oikeasti, haluatko edes tietää? Myös tämä kysymys kielii epävarmuudesta. Tässä keskustelussa ei voi kuin hävitä.

5. "Tekstasin sinulle eilen, mutta et koskaan vastannut. Mitä tapahtui?"

Jälleen kerran: epävarmuus. AskMen.com neuvoo kanssamiehiä jatkamaan elämäänsä ja suhdettaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja toivomaan, että nainen vastaa seuraavaan viestiin.

6. "Pidätkö minusta?"

Parempiin tuloksiin pääset, kun vain oletat, että nainen pitää sinusta. Tämä kysymys kun saattaa sammuttaa ne jo heränneet pienet tunteet.

7. "Mitä sinä haluaisit meidän tekevän tänään?"

Usko pois, nainen pitää siitä, että sinulla on ehdottaa tekemistä samalla, kun ehdotat tapaamista. Et voi olla kovin huonoissa asemissa, jos onnistut järjestämään naiselle hauskan illan.

8. Mitään sellaista autostasi, työstäsi tai asunnostasi, joka kuulostaa mahtailulta

Hyvin erilaiset miehet yrittävät tehdä vaikutuksen kehumalla kallista autoaan, hienoa asuntoaan tai vaativaa työtään, mutta naiset panevat nämä herrat samantien samaan kategoriaan. Ja sen osaston nimi on "Miehet, joilla ei ole muuta tarjottavaa".

9. "Voinko viedä sinut treffeille joskus, jonain iltana, ehkä..?"

Ota pikemminkin se linja, että kerrot, mitä kivaa teette huomenna. Naiselta ei tarvitse pyytää lupaa yrittää iskeä häntä. Huomaat kyllä yritettyäsi, jos tekemäsi liike ei ole tervetullut. Toivottavasti.

10. "Voinko suudella sinua?"

Älä kysy lupaa ja pilaa hetkeä vaan toimi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.