IRC-Galleria

^^Pirjor^^

^^Pirjor^^

Menninkäinen Viihtyy MYÖS JUURIEN ALLA!

Viking Isabella 7-8.2 NeljänsuoraLauantai 13.02.2010 15:30

Lähettiin joskus 2 aikaan Jyväskylästä kohti Turkua. Siinä sitten meni matka rattoisasti orituvalle jutellen ja laulaen :) Sitten orituvan jälkeen avattiin pullo ja mä kipasin hakemassa muutaman tölkin Linkin ala osasta. Annoin yhen Jennille. Sit juotiin siinä ja olin ihan hyvässä kunnossa jo terminaaliin saapuessa. Käveltiin terminaalissa ja Antti tuli vastaan Sit olin sillain ANTTI! Sit se hymyilee ja sit halataan keskustellaan siinä sitten pakotin nää lähtee mukaan kun muuten en ois päässy. Mirja on siinä sitten kaikkia pitää halata jos yhtä halaa. Antti tokas vaa tottakai! Sit se lähtee sinne menikin.. Me mentiin ottamaan lonkut siihen ylös ja käytiin kessulla sen jälkeen. Sit toiset ottamaan ja sitten kohta pääskin jo laivaan. Okei laivalla äkki letit auki ja meikkaus ja korujen vaihto sitten tax Freehin ostamaan lisää juotavaa ne kun oli juotu lähettiin fun clubille missä Neljänsuora esiinty. Okei mitää en muista koko setist mitä soitti mutta kivaa oli kuulemma. Sit tapahtu jotain aivan kauheeta jota en uskalla edes mainita jotkut tietää mitä tarkotan. oon kertonu. Mut sitten yöllä siellä Discos oli Antti,Julle, Kimmo ja Janne. Sitten puhuin Jullen kanssa vähän mistä sattuu. Kyselin ikiä sen ja Eskon. Selvyys tuli niihinki asioihin. ja sitten Kimmon kanssa keskustelin ties mistä. Lapsista varmaanki.. Ainakin muistikuvan mukaan :) sit taas Jullen kanssa keskustelin. Ja Jenni kysy jotain siitä sen viulun ja kitaran soittamisesta. Muistan kyllä tuon. :) Ja sitten myöhemmin


Sit ilta jatkuu jään melkein yksin sinne discoon sit Janne tulee sinne Jan:Mä tuppaudun sun seuraan
M: Joo tuu vaa :)
M: teillä on aika paljon ollu keikkoja
Jan: niin on.
M: Mä haluisin sitten jos joskus meen naimisiin Neljänsuoran sinne soittaa
Jan: onks sul nii paljon rahaa?
M: Tuskin vielä.
J: okei.
Jotain vielä keskusteltii mut ei muista.

Sit myöhemmin meen vielä Tupakille ja nään jannen.
Jan: se dvd on kyl aika hyvä. Pirkkis ainakin ostaa sen sanoo mulle.
M: nii ostanki ehkä.
Jan: sanoo vielä jotain.


Sit maanantaina olikin kaikki hyvin.
Mentii aamupallalle ja oli ihan hyvää:) Sitten hyttii muut menee nukkumaan mut mä lähen hoipertelee käytäville sit jotkut jätkät ketkä oli mun kanssa samas linkis ku tuun tupakilta.
mikä on olo? Mä vaa töksäytin jotain ei nii radigaalia. Sit se oli vaa et en mä riidellä halua. sit niitten kanssa pyörin siel laival. Sit niiku mennää kattoo nelkkuja 1 aikaa veti 2 settiä ja mukavaa oli! Sit sen jälkeen syömää ja vähäks aikaa hengaa ja sit viimenen setti ja kivaa oli taas ja hauskaa! Sit nimmari jonossa/kuvien otossa(yhteiskuvat)

Mir: Mä haluisin kuvaan ton jassen kanssa.
M: Pyyä sitä.
Mir: Pyytäkää te
M: meen jasses luokse haluisiks tulla kuvaan?
Ja:Joo.
Je: Mäkin.
M: otin kuvan.
Sit o mun vuoro.
M: Tuuks kuvaan?
Jul: joo.
Sit musta ja kaiffarista mollemmista kuvat.
Sit meen siihen niiku sillain Missä Pieni Esko on? Esko seisoo mun vieressä. Sit olin sillain ai tässähän se on:D Esko kattoo sillain mitä.
M: Tuuks kuvaan?
E: joo
Sit kuvakset multa ja siltä kaiffarilta.
Sit viel Antti Ja Jussi. Niiltä sai kans kuvat.

Sit mä vaan meen sinne jätkien keskelle Saanks mää halata. Halasin kaikki sitten läpi siinä ja vielä Antin,Jullen, ja jassen toiseen kertaan jos oikein muistan.


sitten mennnäänki kessulle ja pois muutenki koko paikasta fun clubista siis. JA hyttiin. Ja sitten jossain vaiheessa matka alkaa kohti Jyväskylää Turusta. Linkissä oli ihan kivaa taas.. vaikka siellä melkein nukuinkin.. väsytti..

Pieni stoori tuli taas. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys