IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 14.11.2008 22:03

_♥_♥___♥_♥_ Laita tämä
♥___♥_♥___♥ sydän sivullesi
_♥___♥___♥_ jos rakastat
__♥_____♥__ jotakuta tai
___♥___♥___ joitain
____♥_♥____ erittäin
_____♥_____ paljon!

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 00:10

Vitsi vähän repesin kun menin kauppaan ! Siel oli kaks semmost tosi kalpeelta tyttöä. Kun menin lähemmäs, ne katos ! No sanoin perään; "Idiootit!!" Illalla kun menin nukkumaan heräin yllä klo 03:24. Minun sänkyni vieressä seisoi kaksi tyttöä ja toinen niistä sanoi; "idiootti!" ja löi puukon keskelle päätäni. Pystyin kirjoittamaan tämän kirjeen koska kopioin tämän päiväkirjaani.

JOS ET KOPIOI TÄTÄ PÄIVÄKIRJAASI KAKSI TYTTÖÄ TULEVAT SINUN HUONEESEESI TÄNÄ YÖNÄ 03:24

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 14:48

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja Toma sota balcu

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 22:01


†

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.
http://www.lintukoto.net/muut/sytyta_kynttila/index.php

[Ei aihetta]Tiistai 01.07.2008 18:18

Miesten kieltä tulkattuna naisten kielelle

On liian monimutkaista ruveta selittämään sitä
= Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka se toimii, mutta enpähän myönnä sitä.

Tottakai rakas, olen samaa mieltä tai kyllä kulta
= En kuullut mitä sanoit, mutta onko sillä niin väliä?

Voinko auttaa ruoan teossa?
= Miksi ruoka ei ole vielä pöydässä?

Me olemme myöhässä
= Nyt saan ajaa kuin hullu, jättää vilkunkäytön muille ja hyvän syyn olla pysähtymättä kysymään suuntaa.

Menen kalastamaan
= Juon korillisen olutta ja istun laiturilla tai veneessä huljuttaen koukkua vedessä, eikä ohi uivilla kaloilla ole käytännössä hätäpäivää.

Kaipasin sinua
= Täällä on hirvittävän sotkuista, olen syönyt pakastepizzoja koko viikon enkä löytänyt kaupasta pesuainetta.

Se on naisten työtä
= Se liittyy siivoamiseen tai pyykkäämiseen ja voin ihan hyvin elää ilman sitä, kunnes äitini tulee käymään.

Oletko laihtunut
= Kulutin juuri viimeiset rahamme auton osiin.

En löydä sitä
= Se ei sattunut tipahtamaan ojennettuun käteeni, joten sen täytyy olla kadonnut ikuisiksi ajoiksi.

Tiedäthän kuinka huono muisti minulla on
= Muistan ulkoa jokaisen koskaan omistamani auton rekisterinumeron, valmistusvuoden ja moottoritilavuuden, mutta minulla ei ole aavistustakaan sinun syntymäpäivästäsi.

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2008 19:54

don't need your forgiveness
I don't need your hate
I don't need your acceptance
So what should I do
I don't need your resistance
I don't need your prayers
I don't need your religion
I don't need a thing from you

I don't do what I've been told
Your so lame why don't you

Just go
Die mother fucker die mother fucker die

I don't need your prison
I don't need your pain
I don't need your decision
So what should I do
I don't need your approval
I don't need your hope
I don't need your lectures
I don't need a thing from you

I'll be sorry when I'm old
You're so full of shit man

Just go
Die mother fucker die mother fucker die

Boom

I don't need your forgiveness
I don't need your hate
I don't need your acceptance
So what should I do

I'll be sorry so you've said
I'm not sorry
Bang You're Dead

Die mother fucker die mother fucker die

Die

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 16:25

TÄHTIMERKIT LÄÄKÄRISSÄ


LEIJONA menee lääkäriin sillä asenteella ettei hänessä voi mitään vikaa olla. Hänhän on loistavassa kunnossa. Leijona yleensä käykin lääkärissä vain ja ainoastaan siksi että pääsee tuulettamaan ja hurraamaan omia loistavia veriarvojaan, "Jihuuu, hemoglobiini 169, senkka 5!!!!" Leijona on sitä mieltä että ainoastaan köyhät ja surkeat sairastavat.Verinäytettä antaessaan leijona pyytää hoitsulta puhelinnumeron ja iskee silmää maireasti.

OINAS astelee sisään lääkärin vastaanotolle varmoin askelin,ripeästi ja tehokkaasti. Jo ennenkuin lääkäri kerkeää suutansa avaamaan kysyy oinas ponnekkaasti, "Sanokaa suoraan, paljon minulla on elinaikaa". Oinas on hyvin omatoiminen potilas, hän tahtoo ehdottomasti ottaa itse omat verinäytteensä, tutkia oman virtsanäytteensä ja määrätä omat lääkkeensä. Kipua tämä potilas ei tunne, vaan verinäytekin otetaan syvältä ja ronskisti, laastareista hän kieltäytyy, ne ovat nynnyille.

HÄRKÄ on vastaanotto huoneessa jo ajoissa sillä hänestä on mukavaa istua nojatuolissa aikakausilehtiä lukien. Kun lääkäri kutsuu härän sisään, alkaa pienet hikikarpalot nousta otsalle, häntä hieman jännittää. Lääkärin pyytäessä härkää nousemaan tutkimuspöydälle makaamaan on härkä hyvillään, hän pääsee vaaka-asentoon. Lääkärin painellessa härän muhkeaa vatsaa on härkä jo untenmailla ja huoneessa soi mahtava kuorsaus. tätä potilasta ei sitten saakaan ulos vastaanotolta vähään aikaan.

KAKSONEN on harvoin sairas. Hän menee usein vain ja ainoastaan lääkärintarkastukseen ja reseptien uusimiseen. Kaksonen flirttaa lääkärille ja riisuu kaikki vaatteensa vaikka lääkäri kehoitti vain nostamaan paidanhelmaa. Hän myös rakastaa saada leikkiä stetoskoopilla ja kakkanäyteputkiloilla. Lopuksi kaksonen tahtoo aina esittää omia kysymyksiään lääkärille, "miksi veri on punaista", "mistä ilmavaivat johtuvat", "miksi ihminen näkee unia"...

RAPU on huolissaan terveydestään usein, ja käy siksi jatkuvasti lääkärissä. Olihan hänen mummonsa tädillä sentään parkisonin tauti ja isosedällä oli vatsakatarri vuonna -65. Rapu ujostelee vaatteiden riisumista ja virtsanäytteen antamista, pissapurkin rapu kuljettaa salaa hiipien labraan, kuinka noloa pissata purkkiin! Rapu on myös niitä potilaita jotka puhuvat kyllästymiseen asti kaikkien tuntemiensa ihmisten sairauksista, hän ei unohda myöskään kertoa äitinsä ikävästä peräpukamavaivasta.

NEITSYT on käynyt ennen lääkärin tapaamista kolme kertaa suihkussa ja huolestuu vielä vastaanotto huoneessakin että onko hän nyt varmasti tarpeeksi siisti lääkäriä tapaamaan. Neitsyt on terve kuin pukki, hänhän noudattaa orjallisesti lääkäriin määräämää ruokavaliota. Labrassa neitsyt ojentaa hoitajalle omat verinäytteenottopiikkinsä, eihän hän voi mitä tahansa piikkejä antaa työntää ihonsa alle, omat piikit hän on itse desinfioinut.

VAAKA on hyvin kuuliainen potilas. Hän vastaa kysymyksiin asiallisesti. Lääkärin asusta vaa’alla on kuitenkin oma mielipiteensä, "kuule herra tohtori, oletteko koskaan harkinnut tuon valkoisen takin vaihtoa vaaleansiniseen, sopisi silmiinne ihanasti". Vastaanottohuoneen akvaario kiinnostaa häntä eniten, aina ennen lääkärin tapaamista vaaka kertoo kaikki kaupungin juorut akvaariokaloille, sillä hehän kuuntelevat!

SKORPIONI on epäluuloinen potilas. Siksi hän käy lääkärissä harvoin. Hän on varma että hänen verinäytteestään kloonataan ihmisiä ja että hänen ihonsa alle on salaa istutettu mikrosiru, muuten piikillä töyhiminen on skorpionin mielestä nautinnollista. Skorpionilla on virtsanäytettä varten mukana pullollinen kaverin virtsaa jottei edellisen illan dopingit näy näytteessä.

JOUSIMIES tulee lääkäriin aina matkoilta palattuaan ja aina hänellä on jonkinmoinen salmonella tai muu pöpö suolistossa. Lääkärin kehoituksesta huolimatta hän ei koskaan kieltäydy maistelemasta eksoottisia herkkuja. Joskus lääkäri on jopa epäillyt jousimiehen haalivan tahallaan itselleen tauteja saadakseen lisää jännitystä elämään.

KAURIS on varma että kuolee minä hetkenä hyvänsä. Masentunut sarvipää mässäilee itsesäälillään ja pyytää lääkäriä ottamaan kaikki mahdolliset kokeet. Jopa kauriin sydänkäyräkin menee alamaissa. Lääkärin kertoessa että kaikki on hyvin kauris saattaa hymähtää ja todeta "täytyy siis kai taas peruttaa sen ruumisarkun tilaus".

VESIMIES tietää yleensä jo itsekkin mikä häntä vaivaa. Hän nimittäin tuntee kaikki sairaudet lääkärikirjan perusteella. Vesimies onkin niitä potilaita jotka mielellään tutkivat ensin itseään kotilaboratoriossaan ja sen jälkeen menevät lääkäriin kurkkuunsa juuttuneen tähystysputken kanssa.

KALAT on hermostunut potilas. Hän itkee tirauttaa pari kyyneltä ja kauhistuu kuullessaan että joutuu luovuttamaan tipan verta. Hän itkee hieman lisää kuullessaan painoindeksinsä ja Niagaran putous on valmis viimeistään näöntarkastuksen kohdalla. Lääkäri usein määrääkin kaloille mielialalääkityksen ja rauhoittavia.

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 21:32

Tehtävänanto: Paljastan itseni ja itsestäni asioita. Valitsen 5 ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

PERUSJUTUT
Nimi > On.
Lävistyksiä > On sitäkin.
Pituus > Lyhyt.
Kengännumero > 37-38.
Hiustenväri > Vaalea vielä tällä hetkellä.
Sisarukset > Big brother.

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit? > Juu en muista.
...Kappale, jonka kuuntelit? > Puss it.
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? > Edellinen.
...CD, jonka ostit? Ei voi muistaa.
...Henkilö, jolle soitit? > Pirpanalle.
...Henkilö, joka soitti sinulle? Pirpana.
...TV-show, jonka katsoit? > Jaa-a.
...Henkilö, jota ajattelit? > Jaa-a.

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet > Vastaan!!
Itsemurha > Vastaan, jokaisen oma valinta.
Ihmisten tappaminen > Vastaan!!
Teinitupakointi > Puolesta ja vastaan.
Rattijuopumus > Vastaan.
Homo- ja lesbosuhteet > Puolesta.
Saippuasarjat > Puolesta.

MITÄ...
...Shampoota käytät? > Lifetex tällä hetkellä.
...Kenkiä käytät? > Lenkkareita, saappaita, kesäisin sandaaleja...
...Pelkäät? > Vaikka mitä.

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? > Jonkun kerran,
...Kertaa sydämesi on särkynyt? > Liian monesti.
...Sydäntä olet särkenyt? > Jokusen.
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? > Pari...
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? > Muutaman kerran.
...Arpea on kehossasi? > Paljon on, kertoo eletystä elämästä.

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? > Of course.
...Hauska? > Kts. edellinen.
...Kiihkeä? > Kts. edellinen.
...Ystävällinen? > Kts. edellinen.
...Rakastettava? > Kts. edellinen.
...Huolehtiva? > Jeeeep.
...Suloinen? > Kts. edellinen.

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma? > No sidrut menee ja Marianne, Pink Lady ja sitä rataa...
...Karkki > En syö.
...Sarjakuva / piirroselokuva > Simpsonit...?
...Purukumi > No jotkut.
...Väri > Viininpunainen.
...Kynsilakan väri > Vaihtelee...
...Viikonpäivä > Lauantai.
...Inhokkipäiväsi > Monday.
...Kukka > Kielo tai joku.
...Koru > Jaa-a...
... Kesä / talvi? > Kesä!!!
... Norja / Ruotsi? > Ruotsi.
... Trampoliini vai uima-allas? > Uima-allas!!!


HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? > Jaa-a.
...Sai sinut itkemään? > Jaa-a...
...Oli kanssasi elokuvissa? > Jaa-a...
...Lähetti sinulle sähköpostia? Paska postia.
OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? > Joojoo.
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? > No en.
...Pitänyt jonkun salaisuuden? > Olen.
...Itkenyt elokuvan aikana? > Joojoo.
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? > Kyll.
...Ollut esiintymislavalla? > Juujuu.
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? > Kyllä.

Paljonko kello on? > 18.26.
Omenat vai banaanit? > Bansku.
Sininen vai punainen? > Punainen.
Kevät vai syksy? > Kevät.
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? > Juoda.
Minkä aterian söit viimeksi? > Lehtipihviä.
Oletko tylsistynyt? > No jaa-a.
Minkä äänen kuulit viimeksi? > Kitaran.
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? > Jaa-a.

YSTÄVYYS/RAKKAUS
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? > En tiä.
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? > Jaa-a.
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? > Luotettavuus ennen kaikkea.

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? > Ei.
Mitä kieliä osaat? > Enkku, Ruotsi, saksa.
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi > Jaa-a.
Ketä rakastat? > Ihmisiä ja asioita.
Ketä kaipaat? > Moniakin ihmisiä.
Lempinimet? > Onon.
Nimesi alkukirjaimet? > On nekin.
Kuinka vanhalta näytät? > Jaa-a.
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? > Joskus aika vanhan.
Silmälasit / piilolinssit? > Ei ole.
Onko sinulla lemmikkejä? > Kissat.
Mikä saa sinut onnelliseksi? > No monikin asia.
Mikä huolestuttaa sinua? > Monikin asia.


OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? > Totta helvetissä.
...Halunnut karata? > En.
...Kokeillut huumeita? > Ei kiitos.
...Pinnannut koulusta? > Olen.

No pakko kait se on haastaa seuraavat, sorry vaan:

Sheidu
_Fidy^^
noriko^^
^^Yaya^^
Kaissuli

[Ei aihetta]Lauantai 01.03.2008 14:45

Olenko kaverilistallasi?

Vastaa tähän ja lisää tämä sitten päiväkirjaasi,
ja ylläty kenen listoilla oletkaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 11:32

…………888888888888
…….8888888..88888888888
…888888……888888888888888
.88888…….888888888888888888
888……..888888888888888888888
888…….8888888888888888888888
888…….8888888888888888888888
8888…...888888888888888888888
.8888…….8888888888888888888…………88888888888
…88888……8888888888888888……….88888888888888888
……888888…88888888888888…….888888888888888888888
………88888888888888888888 ….888888888888888888888888
…………8888888888888888888888888888888888888888888888
…………….88888888888888888888888888888888888888888888
…………………888888888888888888888888888888888888888 8
…………………….88888888888888888888888888888888888 8
……………………….88888888888888888888888888888888
……………………………888888888888888888888888888
………………………………..888888888888888888888
……………………………………8888888888888888
……………………………………..888888888888
………………………………………88888888
………………………………………..88888
……………………………………….888
………………………………...….88