IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -
Vuosina yks ja kaks kävin laulutunneilla. Lauloin aina koulun kevätjuhlissa ja muissa kissanristiöisissä. Yleisö anto aplodit, tai ainakin jokunen taputti, enemmän tai vähemmän vastahakosesti. Mitä siitä jäi sitten käteen? Ei ainakaa mitää mitä oisin voinnu vihellellä menemää. Osaatko ite viheltää aplodit???
Osallistuin myöhemmin pariin karaokekisaan. Kerran sit oikeen tärppäski ja voitin kuoharipullon (olin sillon 16-vee, joten mainio palkinto), enkä osannu viheltää sitäkää. Kenties vähäisen kuoharikokemuksen takia. Kaveri kuitenki vihelteli kuoharin vaikutuksen alasena satumaat ja säkkijärvenpolkat, mut eihän se sitä pulloa meille laulanu vaan miä.
Seuraavissa karaokeiltamissa voitin mainion setin hiustenhoitotuotteita, mut väärinkäytin nekin pesemällä ja huoltamalla tukkaa. HMPH!
Jostain karaokeskabasta on hyllyllä pikkupikkupokaali. Täytyy varmaan käyttää elämäni eka palkallinen kesäloma siihen, et opettelen viheltää sen hittoon siitä. Tässä vaiheessa vaan jotenki tuntuu yhtä mahottomalta ajatukselta ku talousmatikan tentin läpäseminen. (tentin olen yrittäny läpästä viheltelemällä, mut sain tuomion nolla=hylätty)
Muutama vko sitte kamu pyys kapussa vetäsee yhen herkkisbiisin. Tein työtä käskettyä ja sain neitokaisen kyynelii. Kuivattiin kyyneleetki hittolainen vaa nenäliinaa, koska en uskaltanu mennä hönkäilee toisen naamalle. Kalteriauto olis hyvin äkkii kyydittäny miut pehmeesee huoneesee jos oisin sanon et "vihellän sun kyyneleet menee".
Menevämmällä karaokeviisulla sain sain porukan jorailee. En tiiä oonko oikeesti jotenki retarded ku en saannu vihellettyy sit kankun heilutusta mihinkää.
Nyt kiinnostais ihan sikana tietää et onks joku toveriveisaaja saavuttanu laulamalla jotain sellasta mikä on lähten menee viheltämällä???
Ja ne jotka ei viel tiiä, et en osaa oikeesti viheltää, ni älkää ilmiantako minuu. Ei ne miun laulusaavutukset kuitenkaa niin huimii oo. Se on varmaan erijuttu jollai superstarboilla. Helppohan siin on viheltää vaikka enemmänki jos rahaa on niin ettei ___:lle taivu. Jollain Ville Valon tuloilla hönkäilisin mielelläni ihmisten naamalle ja puhaltaisin pokaaliin vaiks koko 4 vkoo.. Hmm..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.