IRC-Galleria

^^ande_^^

^^ande_^^

Kohtaloa ei ole, on vain valintoja.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 12:08



Elämän totuuksia:
4-vuotias poika tutki uteliaana kiveksiään ammeessa.
- Äiti! Mitä nämä on? Onko nämä mun aivot?
- Ei poikani, ei vielä.

Mitä Jenni pelkäsi eniten hääyönään? -Että Kimi keskeyttää!

Kaksi oravaa kiipesi miehen lahkeeseen. -Katso kuinka isoja pähkinöitä tuolla ylhäällä! -Onpa komeita, vaikka kasvavat noin pienellä ja kuivalla oksalla.

Nainen:Sepaluksesi on auki! Mies:Kurkistaako se uljas myyntitykki sieltä? Nainen:Ei, mutta joku veltto varastomies nojailee kahteen jauhosäkkiin.

Kun nainen odottaa seksiä, on se kuin odottaisi lunta. Koskaan ei tiedä montako senttiä tulee ja kauanko se kestää, mutta ainakin on liukasta tiedossa.

Tyttöhauki kysyi äitihauelta -"Mikä oli tuo hopeinen joka vilahti meidän välistä"? Äiti-"Se oli rapalan huora, jonka perään isäkin lähti viime viikolla"!

Tipaton tammikuu, hepitön helmikuu ja jatketaan samantien munattomalla maaliskuulla. Sitten olisikin vuorossa jo huviton huhtikuu, tapiton toukokuu, kepitön kesäkuu. Sitten sitä onkin niin puutteessa, et seuraa hengetön heinäkuu, eloton elokuu, mutta toisaalta syyhytön syyskuu!

Tiedätkö miksi poikamiehet ovat yleensä hoikempia kuin ukkomiehet? Syy: Poikamies tulee yöllä kotiin, menee suoraan jääkaapille ja tuumaa: "Taas tätä samaa vanhaa" ja menee makuuhuoneeseen. Kun ukkomies tulee yöllä kotiin, hän menee suoraan makuuhuoneeseen ja
ajattelee samalla tavalla, ja kävelee sen jälkeen jääkaapille.

Äiti meni kyläilemään tyttärensä luokse. Tytär avasi oven alastomana, eikä pukenut päällensä koko vierailun aikana, jota
äiti ihmettelemään:
- Miksi et pue vaatteita päällesi, vaan liikut alastomana kaiken päivää?
- En minä ole alasti, etkö näe olen rakkauden puvussa?

Kotiin päästyään päätti äiti tehdä samoin. Kun hänen miehensä palasi työstä kotiin, näki tämä vaimonsa kulkemassa yltympäriinsä alastomana. Mies kysyi saman kysymyksen vaimoltaan, kuin vaimo tyttäreltään:
- Miksi et pue vaatteita päällesi, vaan liikut alastomana kaiken päivää?
- En minä ole alasti, olen rakkauden puvussa, etkö näe?
- No, olisit voinut ostaa itsellesi sopivamman kokoisen puvun tai edes silittää sen ensin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.