IRC-Galleria

horoskooppeja taas kerran =)Maanantai 25.06.2007 07:15

Mystinen, salaperäinen ja itsetietoinen? Siinä skorpioni pähkinänkuoressa! Toisista tuntuu, että he eivät saa sinusta kunnolla selkoa ja se tekee sinusta eräässä mielessä jännittävän tapauksen. Koskaan sinusta ei ota täysin selkoa ja siitä seuraa, että sinua ei koskaan opi täysin tuntemaan. Ja varma on myös, että et ole erityisen halukas puhumaan itsestäsi! Toisista haluat kyllä mieluusti tietää kaiken, pienimpiäkin salaisuuksia myöten... Kukaan ei voi syyttää sinua pinnalliseksi, sillä uppoudut syvälle elämän suuriin asioihin. Haluat mieluusti antaa toisille sen vaikutelman, että olet älykäs ja syvällinen.
Intohimo on toinen sana, joka kuvaa hyvin luonnettasi. Tiedät mitä tahdot ja teet kaiken saadaksesi sen! Jos et saa tahtoasi läpi, sinun on paras pitää matalaa profiilia, sillä aika ajoin pahantuulisuutesi saattaa ottaa ylivallan. Yleisesti ottaen maailma on kuitenkin sinun puolellasi ja sinun tahdonvoimallasi voit olla varma, että saat sen pyörimään omaan tahtiisi.

Kuuma deitti: Pikkutarkka neitsyt onnistuu palauttamaan sinut taas maan pinnalle pahantuulisuudestasi ja lähemmäs todellista maailmaa.

Jääkylmää: Vesimies ja oinas. Noilla kahdella on taipumus lentää kukasta kukkaan, kun sinä taas haluat uskollisen suhteen, jolle omistautua kokonaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.