IRC-Galleria

Mikä drinkki olet?

Olet BLUE LAGOON!

Olet kesän lapsi, luonnonläheinen tropiikin ystävä. Olet rentoa seuraa, ja saatat viettää päiväsi kesäpiknikillä puistossa. Olet myös loistava seuralainen kaupunkilomalle bailukohteiden sydämeen. Blue Lagoon lennättää nauttijansa trooppiseen paratisiin!

Millainen viettelijä olet?

Olet unelmien täyttymys

Sinä olet jokaisen miehen unelmien täytymys. Muotoaan muuttavan fantasiahahmon tavoin tarjoat jokaiselle mielikuvan hänen unelmiensa naisesta. Ei siksi, että olisit täydellinen, vaan siksi että olet taiturimainen kameleontti. Vaistoat käsittämättömän herkästi toisen toiveet ja osaat esittää itsesi juuri sellaisessa valossa, että matto lentää vinkuen valloituksesi jalkojen alta ja polvet kieltäytyvät kantamasta.

Osaat imarrella niin taitavasti, ettei sitä edes huomaa, vaan mies sulaa sormiisi ja tuntee itsensä satujen sankariksi. Viiden lapsen isä unohtaa perheensä ja miljonääri luopuu omaisuudestaan saadakseen olla edes hetken rakkautesi kohteena. Ja jotenkin onnistut säilyttämään illuusion niin vahvana, että jälkeesi jättämät ihmisrauniot haaveilevat vielä pitkään - jotkut lopun elämäänsä - yhteisestä tulevaisuudesta kanssasi.


Miten seksikäs olet?

Sinä olet arvoituksellisen seksikäs!

Mies ei aina oikein tiedä, oletko lintu vai kala, mutta salaperäisyytesi ja vaihtelevat mielialasi tekevät sinusta mielenkiintoisen arvoituksen, joka on pakko selvittää. Itse kuvittelet seksikkyytesi riippuvan omasta mielialastasi, mutta oikeasti olet kyllä aika vastustamaton koko ajan.

Joskus menet ulos täynnä itseluottamusta, parhaimpiisi pukeutuen, toisinaan taas kiireisesti vetäiset harjan läpi hiustesi ja menet sellaisena kuin olet, ajatellen ettei sillä niin väliä, kun ei kukaan tänään kuitenkaan & ja molemmilla kerroilla säteilet sisäistä hehkuasi sellaisella autenttisuudella, ettei sitä kerta kaikkiaan voi vastustaa. Luonnollisuutesi hurmaa hänet luulemaan, että olet kuin yksi hyvistä jätkistä & ja juuri kun hän nojautuu taaksepäin rentoutuneena, hän oivaltaa samalla laskeneensa omat aseensa ja jääneensä vangiksesi pysyvästi.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.