IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 14:39

Miten selviät sydänsuruista?

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 17 pistettä


Pisteitä 0-6: Sisko hyvä, piristy! Kierit ja kärvistelet suotta menneen suhteesi himmenneillä hiilloksilla. Vaikka ero tekee kipeää, ja se on syytä surra läpi, ei vanhojen vatvomiseen kannata tuhlata omaa ainoaa elämäänsä. Kuulut niihin katkeroituneisiin, petettyihin ja jätettyihin naisiin, joita ehkä jo kaveritkin karttelevat. Eikä ystävien pakoilu suinkaan johdu erostasi vaan siitä, ettei kukaan enää jaksa kuunnella itsesääliä tihkuvaa vuodatustasi. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä ex-siippasi jatkoi eteenpäin, mikset jo itse tekisi samoin?

Pisteitä 7-14: Ystävät ja hurtti huumori ovat pelastuksesi. Vaikka itkettää ja surettaa, pystyt keskustelemaan erosta rakentavasti paitsi saman kohtalon kokeneiden myös ehkä jopa exän itsensä kanssa. Ratkaisukeskeisenä ihmisenä haluat selvittää asiat halki, poikki ja pinoon. Tarvittaessa rohkenet hakea ammattiapua. Uskosi tulevaan on luja, joten nuolet haavasi ja jatkat entistä vahvempana elämässä eteenpäin.

Pisteitä 15-20: Sinua eivät miehet itketä! Toisaalta, eipä sinua ole koskaan jätettykään... Olisiko niin, ettet uskalla sitoutua kehenkään juuri jätetyksi jäämisen pelossa? Vaihtelet miestä kuin paitaa ja esität itsevarmaa, vaikka todellisuudessa vain välttelet sydänsuruja. Pettymykset kuuluvat elämään, ja ne voivat jopa kasvattaa. Anna siis rakkaudelle mahdollisuus - voihan käydä niinkin, ettei tyyppi olekaan petkuttava pettäjä.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.