IRC-Galleria

^^manna^^

^^manna^^

Jos nyt olisin löytäny onneni.. :)
Pieni viilto saksilla painaa pehmeää ihoa, lihaa. Vain pieni naarmu jää. Kyyneleet tippuvat silmistä ja hiukset valahtavat silmien eteen. Ei ole väliä, millään ei ole väliä.
Kun pientä, juuri aiheutettua naarmua katsoo, se katoaa, unohtuu ihoon ikuisesti. Kyyneleet ja hiukset estävät näkemästä kunnolla rannetta.

Sakset painautuvat syvemmälle ihoon, lihan pintaan. Kyyneleet peittävät sen, uuden naarmun. Ja sekin katoaa, unohtuu. Vain pieni, punainen viiru jää hetkeksi muistoksi.

Uusi naarmu painautuu saksien terästä. Mutta se ei katoa, ei unohdu. Se jää ihon pintaan, lihan alkuun. Se jää, eikä se poistu. Ei ainakaan pariin päivään.

Mutta ennen kuin aika kuluu liikaa, saksen terä uppoaa enemmän. Ja enemmän. Ei enää naarmua, vaan haava. Pari tippaa verta, ja vuoto tyrehtyy. Hiukset pääsevät vasemmalta puolelta korvan taa, jottei näe peiliin, vain ranteen.

Sakset painautuvat nyt enemmän ihoon, uppoutuvat lihaan. Kipu viiltää ja sattuu, vuodattaa lisää kyyneliä. Antaa ihmisen itkeä, antaa periksi.

Uusia viiltoja, paljon verta. Jatkuvaa verenvuotoa, ei enää muuta. Elämässä ei ole enää mitään, vain verta ja kyyneliä. Ja tuskaa.

Vesihana valuu, täyttää lavuaarin ääriään myöten veteen, kunnes se sammutetaan. Molemmat kädet, ranteet aukinaisina, työnnetään veteen. Kivun ja tuskan kyyneleet valuvat kun vesiputoukset, äänettöminä nyyhkäyksinä. Huuleen purtu haava kirvelee. Tuntee, kuinka elämä hiipuu ohi. Ennen kuin lopulta tuupertuu lattialle. Kuolleena.


Sen voi nähdä palasina lattialla, sirpaleina kuussa. Tallottuna sydämenä asfaltissa, sammuneena kynttilänä roskiksessa. Täydessä maailmassa, kaikkien kurjuuksien keskellä. Veripisaroina kaulalla, vesipisaroina sateessa. Ennen kuin se pieni hetki on ohi. Pieni hetki, jona ehtii käydä kaiken läpi.

Voi kuulla huutona tuulessa, nähdä kyyneleinä vedessä. Tuntea neuloina ihollaan, maistaa homeena kielellään. Haistaa ummehtunut nenänkärjellään, aistia ajatuksissaan.


Jokainen meistä toivoo juuri sitä, mutta pelkää. Kukaan meistä ei ole tyytyväinen, mutta jotkut vain kykenevät toteuttamaan sen. Toiset eivät vain ole tarpeeksi viisaita ymmärtämään toivettaan, toiset eivät vain ole tarpeeksi viisaita kiertämään sitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.