IRC-Galleria

He he he tosi hauskaa iskä !!Tiistai 24.10.2006 14:18

Nonniii halpaan menin iskä huijas mua...miksu oli levittänyt 200 eskoo lattialle mutta syönny niist vain 10:n euron setelist vasemman reunan...Tosi hauskaa olin ihan paniikis koko eilisen koulupäivän :D No onneks selvittiin niin pienel vahingol.

SaatanaMaanantai 23.10.2006 14:16

Nonnii nyt hauveli teki pahimman tempun ikinä....sattumoisin pöydällä oli faijan lompakko jossa 200 eskoo ja yllätys yllätys enää niitä ei oo.Mitä hittoo mä teen tolle koiralle??!!
Aika nimittäin alkaa varmaa käymään Miksul vähiin jos se ei tapojaan paranna.

ViihteelläPerjantai 20.10.2006 16:19

Hauskaa sattu olee eile illal ku sai taas nähä porukoit Maltalt....ikimuistoinen ilta tuli kyllä vietettyy. Kiitos porukat paljo.
Kirjoita kymmenen tuttusi/kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA (http://lintukoto.net/viihde/oraakkeli/) kuka on ___?

1.Krista: -Eräs, jonka tapasit entisessä elämässäsi.
2.Elina: -Se jota et uskalla lähestyä
3.Satu: -Oman elämänsä sankari.
4.Camilla: -Se iso poika koulun nurkalla, sillä totuuden täytyy tulla joskus julki.
5.Viika: -Militaristisika
6.Anna: -Vierustoverisi
7.Raisa: -S-kaupan lihatiskin kesäpoju.
8.Riina: -Se voit olla juuri sinä...
9.Annastiina: -S-kaupan lihatiskin kesäpoju, kuten varmaan pelkäsitkin.
10.Minja: -Atleettivartaloinen juntti.

Koe viikko!!Tiistai 19.09.2006 13:00

Huh nyt on jo kaks koe päivää takana...hissa ja venäjä :) viel jäljellä ruotsi,enkku ja äikkä IIIK!!

Pakkoha tää ny on laittaaLauantai 12.08.2006 02:08

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

Do you remember?Perjantai 04.08.2006 17:12

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme. Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!niif niifMaanantai 31.07.2006 14:22

Suomeen on palattu ja ikävä Maltalle on kova....Takasin mahdollisimman nopeesti...kova ikävä on myös kaikkia kavereita joihin Maltalla tutustuin...toivottavasti tapaamme vielä joskus.

Maltalla !!! Jihaa!!Sunnuntai 09.07.2006 17:24

Aurinko paistaa ja helkkarin lammint on.Meno on kovasti paal ja arskaa on tullu otettuu.Viela onneks kolme viikkoa tata autuutta :)

[Ei aihetta]Lauantai 24.06.2006 17:02

Listaa viisi laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden viiden laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat KUUSI henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1.Pussycat Dolls - Beep

2. Juanes - A dios le pido

3. Mario - i dont wanna know

4. Cascada - Bad Boy

5. Savage Garden - i miss you

nokitan:
[blind]
´Beib
MiJe^^
^Crista^
^Sipe^^