IRC-Galleria

:DTorstai 22.10.2009 18:29

dana ja teke


Uudelleen löydetty luomiskertomuksen luku on antanut vastauksen siihen mistä lemmikkieläimet tulevat. Aatami ja Eeva sanoivat: Herra, kun olimme puutarhassa, Sinä kävelit kanssamme joka päivä. Nyt emme näe Sinua enää. Olemme täällä yksinäisiä ja meidän on vaikea muistaa kuinka paljon sinä rakastat meitä.

Ja Jumala sanoi: Ei hätää, luon teille seuralaisen, joka on kanssanne ikuisesti ja joka heijastaa rakkauttani teihin niin, että rakastatte minua vaikka, ette näe minua. Siitä riippumatta kuinka itsekkäitä tai lapsellisia tai kuinka vähän rakastettavia olette, tämä uusi seuralainen hyväksyy teidät sellaisina kuin olette ja rakastaa teitä teistä huolimatta.

Ja Jumala loi uuden eläimen Aatamille ja Eevalle seuraksi. Ja se oli hyvä eläin. Ja Jumala oli tyytyväinen. Ja uusi eläin oli tyytyväinen Aatamin ja Eevan seurassa ja heilutti häntäänsä. ...

Ja Koira asui Aatamin ja Eevan kanssa ja oli heidän seuralaisensa ja rakasti heitä. Ja he olivat lohdutettuja. Ja Jumala oli tyytyväinen. Ja Koira oli tyytyväinen ja heilutti häntäänsä.

Jonkin ajan kuluttua kävi niin, että enkeli tuli Herran luo ja sanoi: Herra, Aatami ja Eeva ovat tulleet ylpeiksi. He pöyhkeilevät ja sukivat itseään kuin riikinkukot ja uskovat olevansa ihailun arvoisia. Koira on todella opettanut heille, että he ovat rakastettuja, mutta ehkä liiankin hyvin.

Ja Jumala sanoi: Ei hätää! Luon heille kumppanin, joka on heidän kanssaan ikuisesti ja joka näkee heidät sellaisina kuin he ovat. Kumppani muistuttaa heitä heidän rajoituksistaan, niin että he tietävät, etteivät he ole aina ihailun arvoisia. Ja Jumala loi Kissan Aatamin ja Eevan seuraksi.

Eikä Kissa totellut heitä. Ja kun Aatami ja Eeva katsoivat Kissaa silmiin, he muistivat, etteivät he ole korkeampia olentoja. Ja Aatami ja Eeva oppivat nöyryyttä. Ja he kehittyivät suuresti. Ja Jumala oli tyytyväinen. Ja Koira oli tyytyväinen. Eikä Kissa välittänyt asiasta suuntaan tai toiseenkaan.

zeri
dansku :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.