IRC-Galleria

Hot.Sunnuntai 14.01.2007 15:59

Arvasin et jään turvatarkastukseen kiinni!! :o Eka mut hiplattii läpi, ku se oli kai mun vyö joka piipitti. Sitten ne viel penko mun laukunki! /; Se ei ollu kivaa :(

Siel oli niii ihanaa siel. Tuntu et ois eläny kahden viikon unelma elämää! Oli rikas ja "kuulusa". Se oli nii ihanaa. Toi oli mun elämän paras kaksviikkonen!!
Ilotulitukset oli ihania! Ne jätkät oli ihania! Sää oli ihana! Hotelli oli aika ihana! TRANSUT OLI IHANIA! :D Mitäs kaikkee..

Vähä oli söpöö ku mult tultii 4 kertaa kysyy et voiks must ottaa valokuvii :DD Ekan kerran olin rannalla ja olin just menos ottaa aurinkoo ku joku 20v. thainainen tuli kysyy " Can i take a photo you are so pretty " Sit suostuin, vaik se oli kamalan hävettävää posee sen naisen kaa siin kuvassa ku sen poikaystävä otti kuvaa, ja mul oli vaa bikinit :DD Sil toisel oli sentää vaatteet! sit se oli iha fiiliksissä ku ne oli saanu ottaa pari kuvaa, ja sit se pyys mua sen porukan kaa sellasee banaanivene ajeluunki :D (siin porukas oli se, ja sit ehk 5 thaipoikaa sen poikaystävän lisäks, ne oli aika hot :p Muutamal oli sicpäkkiki ;D)
Sit muina kertoin tuli jotku thaimaalaiset koulu tytöt, varmaa about 15-16 vuotiaat kysyy et saaks ne ottaa kuvan :D Yhes posesin niitten kaa yhes ja ne lähetteli lentosuukkoi mulle :'D Sitte kolmannel ja neljännel kerral jotkut halus ottaa yksityis kuvan niitte kännykkää. :D Oli vähä outoo kyl iha tuntemattomien kameroille hymyillä.
Muutenki ne kaikki koululaiset oli tosi sulosii ku aina ku olin jossai kaupassa ni sit ne vaa kaikki käänty kattoo sillei hauskasti ja otti sellasen himmeen leveen hymyn :D Yhes kaupas kaks tyttöö vaa alko seuraa mua ja sit ne ain hymyili heti ku katoin, ne oli kyl aika nuorii (8-10v.)

Sitte yks apina yritti tappaa mut :o!! Oltii sellasel ihme temppelialueella mis apinoit juoksenteli vapaana, sitte yks apina huomas mun kaulakorun (ton mustan) ja hyppäs siihen sillei et ku se oli kaksin kerroin ni se osa missä se ei roikkunu kuristi mun kaulaa :DD Se oli hirvee!! vähä pelkäsin niit apinoit sen jälkee :DD

Sitte oltii sellases showssa et miehil oli silikonit ja joillai ehk sukupuolileikkauski tehty, sit ne tanssi ja laulo, ja niist ois joistai voinu vaik vannoo et ne oli naisii , mut ei ne ollu. Se oli tosi hieno :P Sit niil oli kaks sellast TOSI HOTtii tanssijapoikaa joilla oli meikkii :P se näytti kivalt :D Sit se toinen koko aja sielt esityksen keskelt vinkkaili silmää ja lipo huulii mulle, ja yhes tanssis se tuli tanssii siihe mun etee ku sil oli vaa joku ihme lanne vaate homma :D Ja sil oli sixpäkki ja se oli vaan niiin niiin hot!
Sit sen esityksen lopus se pyys mut sinne sen luo ja anto mulle pusun :D Ahh se oli kyl ihana!

Sain myös joltain 9v. tyypilt piirrustuksen lahjaks :D Se vaa tuli antaa sen mulle :P se on kyl iha hieno piirrustus, siin on sen syntterit kait. ja vuosluku 2550

En tahtois olla taas tääl suomes :( totuin jo liikaa sinne thaimaahan. Se oli nii ihana tunne ku oli niin rikas ja kaikki oli nii halpaa ja oli varaa ostaa mitä vaa tahto. Ja ne pojat oli niin ihania... awww :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.