IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.04.2008 03:35

huoh.
onpas taas tylsää ja vaan galleriaa galleriaa puuh. etsittiin äsken (taino minä, juuso oli kovin passiivinen) galleriamörköjä ja voitin ja nyt on taas kiva katsella peiliin kun on vähän itsetuntoa kohotettu. hyötyä sitä tästäkin sitten. ilkeää. ah, huomenna 75 min koulupäivä ja pelkkää liikuntaa nam. ja sitten onkin keskiviikko ja viikko puolessa välissä ja sitten on jo perjantai ja kivaa ja vkl ja saa nukkua jos saa. ihan kuin olisi jotain unohtunu mitä olin lupautunut tekemää, saamuistuttaa jos muistaa ja silleesti. kello on 025 eikä väsytä tippaakaan.
uudet kirjatki pitäs jaksaa käydä kaupasta hakemaan, aina kun tuppaan unohtaa ne tilata.

oivoi kun nauru oli herkässä tänään taas kuviksen tunnilla kun opettaja oli jälleen tekniikan nero. keksi siirtää television luokan eteen jotta kaikki näkevät ja pisti videon sisään ja säteili kuin aurinko konsanaan vaikka ruudussa lukee " easy to use, press [OK]" että video lähtee pyörimään. eikä sitä vielä parin minuutin jälkeenkään huomannu vaan säteili edelleen kunnes sitten joku viisas kehotti painaa play nappulaa. oli hyvin lähellä etten hajonnut.
huoooooooooooohhhhh mutta korkama vaan jaksaa olla inhoittava ja pukertaa kaikennäköstä tehtävää sun muuta ja ensimmäiset eräpäivät jo nyt perjantaina. ketuttaa perkele. ja kaikenkukkuraks ei edes aurinko paista ja on vaan mutaa ja kurasaappaita ja liejua ja märkää ja harmaata.
kauhee ankstaus. juuso kertoo olevansa pikee isi kun laitto pyykit kuivamaan. tie sitten mitä se tarkotti. ei tuo oikeinkirjotus siltä aina oikein suju. raukka.
toivottavasti viikonloppuna on jotkut kivat kemut ja aurinko paistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.