IRC-Galleria

^^ningyo

^^ningyo

"Anna anteeksi, sillä minä olen syntiä"

Blogi

- Vanhemmat »

lääkärin setä..Keskiviikko 04.01.2006 20:39

..sano mulle että ei mulla ole murtumaa nilkassa(JES!), mut se sano kyl et -> "pahasti venähtäny sun nilkkas, oo varovainen sen kanssa.."

RÖNTGEN!Keskiviikko 04.01.2006 00:26

heräsin tänään aamulla joskus kaheksan aikaan, varasin röntgeniin ajan. Sain ajan Salpakangaalle klo 12. Broidi (airy) lähti heittää mua sit sinne, jouduin oottaa hetken, sit pääsin röntgeniin. Jalka täris niin perk*leesti(en tiiä mistä se johtu,oli varmaan jotenkin huono asento, ei mua jännittäny.. :P ) .Noooh, sit mun täyty taas hetki oottaa,sain kuvat,lähettiin sit broidin kanssa Järvelään, vein kuvat terveysasemalle.Noh, se vastaanotolla oleva täti oli kyllä ihan ihmeellinen, ei tienny oikeen et mitä mun pitäis niil kuvilla tehä. Soitan aamulla ja saan sit tietää et mitäs mun nilkas nyt sit on vikana, vai onko siin vaa menny nivelsiteet.. :) huomist oottelen .. :)

yea..!Maanantai 02.01.2006 19:12

Hyvin loppu kyllä viime vuos. Tuossa viime viikon torstaina(29.12.-05) nyrjäytin nilkan niin pahasti et meni nivelsiteet..noh, tänään kävin terveyskeskukses lääkärin luona... lääkäri sano et taitaa olla murtuma, mee huomenna heti aamulla röntgeniin. Täs jänskättelen et toivottavasti ei oo murtumaa, viikon saikus oon, yea! mites muilla menny viime vuoden loppu ja tän vuoden alku? :)
- Vanhemmat »