IRC-Galleria

^^sönkkö^^

^^sönkkö^^

Muokkaa tilaasi

NYT SE ON LOPPUTorstai 31.07.2008 18:32

...Siis työt siinä kuppasessa kojussa!!! Ja siitä oon hyvin onnellinen... Loppuloman vietän ihan rennosti hyvässä seurassa! ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 02:56

•Haluaisitko olla nyt henkilön kanssa, jota suutelit viimeksi? - Todellaki <3
•Olisitko surullinen, jos veljesi tekisi itsemurhan? - Olisin ja tosi surullinen olisinki <3
•Lähtisitkö kahville, jos joku tyttö kysyisi? - Kaverina juu...
•Kertoisitko suurimman salaisuutesi tytölle, jota viimeksi halasit? - Ketähän halasin, mut varmaa joo
•Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi? - en!
•Menisitkö koulukuvaukseen vaatteilla, jotka sinulla on nyt päällä? - mikäs siin :D tuulipuvunhousut, toppi ja t-paita
•Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit? - Kyyylllääää <333
•Suuttuisitko parhaalle ystävällesi, jos hän ihastuisi samaan henkilöön kuin sinä ? - Käskisin ettiä oman miehen!
•Oletko hiljainen vai äänekäs? - Riippuu seurasta, nykyään yleensä äänekäs :D
•Lähtisitkö ulkomaille, jos voittaisit lotossa? - En tiiä...
•Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kuukauden aikana? - On!
•Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit? - en usko
•Oletko rauhallinen ihminen? - joooo toki ;D
•Komedia vai kauhu? - komedia
•Minkälainen sää siellä on? - En tiiä ku on pimeetä.
•Menetkö ensi kesänä festareille? - Eiköhän sitä tuu käytyä.
•Onko sinulla vilkas mielikuvitus? - Jep :DDD

1 kk <3 Maanantai 21.07.2008 15:33

Hyvää syntymäpäivää muru! <3Keskiviikko 16.07.2008 18:15

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 18:15

Joku on sit oksennustaudissa, onpa hemmetin kiva juttu *yöökkss*!

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 17:44

Huoh.. töihin ois taas kammettava! Tällä viikolla joka päivä torstaihin asti ja viikonloppunaki vissii -.- Hyvin meniki kaks viikkoo ku olin vaa vissii kolmena päivänä töissä! xD Taktikoitu juttu...

ai nii.. HYVÄT JUSSIT KAIKILLE!!! :)Perjantai 20.06.2008 13:42

[Ei aihetta]Perjantai 20.06.2008 13:41

mitä teen aamulla ekaks ku avaan koneen? no käyn galleriassa (itseasiassa pistän musan päälle)... :D mitä teen illalla viimeseks ku suljen koneen? käyn galleriassa! pitäsköhän mun ees vähä yrittää rajottaa.... :D

Marikalta :DMaanantai 16.06.2008 01:38

JUHANNUSHOROSKOOPPI

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen. \o/

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun.
Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 21:41

olipahan taas uus kokemus olla kunnon krapulassa töissä -.- ja viel 8 tunnin työpäivä! ja viime yönä en nukkunu kunnolla ollenkaa.. ehkä just ja just yhteensä tunnin tai pari!

Mut kivaa oli metsä rokkaassa! :D Kiitos jätkät!